Oznake

Zajedništvo nad zlom

Alternativna imena: Zajedništvo nad zlom

Igrajte Overlord zajedništvo zla: zlo se vraća.

20. 10. 2015. godine napustio je igru ​​Overlord Fellowship of Evil u žanru glumačkog glumca, postajući proširenje prethodnih dijelova. Developer Codemasters je rekao da je ova vrsta eksperimenta za povratak klasičnom podrijetlu tehnologije igranja.

Igrači vide situaciju odozgo, a ne otvoreni za pregled šireg područja djelovanja. Možete postaviti jednu kampanju ili surađivati ​​s četiri prijatelja za prolazak zajedničke igre. Razviti osnovnu igračku za najpopularnije platforme:

 • Xbox Jedan
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie koji su uspjeli preuzeti Overlord Fellowship of Evil i isprobati ga, izrazili različita mišljenja, a nisu svi bili zadovoljni. Uzimajući u obzir tvrdnju, autori obećavaju da će kasnije objaviti ažuriranu verziju, koja će biti ispravljena u pogrešno vrijeme.

Vaša uloga je jednoznačno istinsko zlo!

Ako ste navikli birati između oklopa i blistavih sjaja vitezova i njihovih protivnika, vitezova previše, ali ne tako blistavih, programeri ove zabave odlučili su sve za vas, ostavljajući samo za kontrolu sile zla. I to se neće miješati, to je uvid u mršave gremline s pohlepnim očima. Da te ljepotice i vi morate upravljati, ako preuzmete Overlord Fellowship of Evil.

U prethodnom dijelu gremlini (oni minions) su izgubili svog gospodara Dark Lord, i oživjeti ga nedostaje vještina. Dugo su trpjeli nasilje, promatrajući sretna lica seljaka, zelene livade i mirisne cvjetne leptire. Dugo kao bogohuljenje ne može tolerirati tamnu dušu, a pleme gremlini su otišli u pećinu, pronašao je knjigu drevnih čarolija koja su se zvala četiri sluge tame.

Izraženi demoni su neugodni rad uništi čovjeka koji je stvorio svijet kaosa, usaditi teror u duše ljudi. Tek nakon svih priprema ponovno možete pokušati uskrsnuti Gospodara mraka, ali za sada, molim vas, pozdravite četiri čudovišta:

 • Vsesilnaya nekromant jednom pogrešno održan ritual i to je bio puhano na komade, ali sada je opet u poslovanju;
 • Ustrashayuschy moćni ratnik u svoje vrijeme nije uspio napasti kamene trolove i umro, ali se sada vratio;
 • Zlobnog patuljaka ubio je pripadnik Bratstva zla;
 • Temnijev patuljak je bio patuljak koji je bio njegov neumoljivi neprijatelj.

dodijeljen svakom liku svoju ulogu u novoj povijesti Overlord Fellowship of Evil na PC-u. Napadaju u frontalnom napadu, djeluju iz daljine, koriste magiju i oslabljuju neprijatelje. Da su postali jači, moramo razviti svoje vještine slanjem u bitku koja će biti dovoljna. Uskoro će biti moguće nadopuniti njihove talente dodatnim vještinama za opremanje različitih oružja i opreme.

U usporedbi s prethodnim Overlord FOE dijelovima, vidimo razlike u principima vojne akcije ranije naglašavanja masovne zavarushku sada heroji su dobili svoj gremlins mignon s osobnim skupom osobina koje također mogu pumpati.

litara i crnog humora koji je tako impresionirao igrače i naoružao ih, zajedno s oružjem, možete otići u selo kako biste sudjelovali u pljački, uništavanju domova ljudi, uništavanju stoke i porobljavanju ljudi. Neka netko i vjeruje da je Project Overlord malo rustikalan, u dinamici zla i nije odbio.

Minimalni zahtjevi sustava

 • OS: 64 bit / Windows 7 (i više)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 Series / AMD FX serija (bolje)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (bolje)
 • Mesto prostora na disku: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more