Oznake

Overwatch

Alternativna imena: Overvotch

Igra Overwatch: bitka za budućnost.

. U studenom 2014. godine Na festivalu BlizzCon Blizzard Entertainment, developer i izdavač predstavio je Overwatch, koji je bio uvršten u okvir vodećeg žanra.

S početkom 2015. godine do prosinca, zatvoreni beta testovi su provedeni kako bi se utvrdile pogreške i dobili povratne informacije od igrača o mehanike igre i balansiranje. Ove godine više ne postoje beta testovi, ali ne kasnije od 21 godine dok se igra ne objavi. 06. Oni će se nastaviti.

Već znamo da će preuzimanje Overwatcha biti moguće za platforme:

 • Xbox Jedan
 • PC
 • PS4

Na tragu heroja.

Čini se da su programeri odlučili da hodaju, pa hodaju! Izbor heroja već je prerastao u 21. karakter, a to zasigurno nije granica. I svi izgledaju toliko različito da nećete zbuniti, i svatko ima jedinstvene talente da ih učinkovitije koriste u nadolazećim bitkama.

Igrači ulaze u svijet u kojem je izbio rat i događaji su u punom jeku. Overwatch je posebna jedinica heroja iz različitih zemalja, stvorena upravo da bi porazila nepravdu, pomogla potlačenima i vratila mir na planet.

Organizacija je savršeno ispunila svoju funkciju, a red je stvarno vladao na zemlji. Deset godina je potrošeno na istraživanja, znanstvene izume, jedinstvena otkrića. Kada jedinica više nije bila potrebna, ona je odbačena, ali nešto je opet krenulo naopako, i postalo je jasno da svijet nije spreman rastati se s herojima.

Overwatch je ponovno tražen, a otvorena su i slobodna radna mjesta za igrače koji su spremni odabrati svoju ulogu. Možete postati robotski monah iz Shambhale, naoružani čekićem i oklopnim ratnikom, putnikom kroz vrijeme, svrhovitim šefom sigurnosti iz egipatske baze Giza, gracioznim hinduističkim arhitektom i birati između mnogih drugih uloga. Dostupne su glavne informacije o svakom liku: dob, ime, zanimanje, operativna baza i pripadnost korporaciji, ali puni potencijal i stil djelovanja bit će otkriveni samo tijekom igre.

Učinkovito korištenje heroja sigurno će donijeti pobjedu. Mogu se koristiti u četiri smjera:

 • Obrana - štiti okupirane teritorije od saveznika, ne dopušta neprijatelju da prodre na bojišnicu;
 • Storm - ne možete bez ovog junaka kada uzimate bodove zaštićene od strane neprijatelja;
 • Podrška - izliječiti rane, umnožiti snagu saveznika nekoliko puta;
 • Tank - prvo ide na napad, donoseći štetu i zbunjenost u redovima neprijatelja. Otporan je i gotovo nepobjediv, zaštićen jakim oklopom.

Be heroji postavljaju razne ciljeve i zadatke, čija će provedba biti uspješna ako proučite talente ratnika i odaberete one koji se bolje nose s prijevozom kroz opremu Kings Row s EMR-om, zaštitom hrama Anubisa i obavljanjem drugih misija.

Možete igrati u načinima "pratnje" ili "zarobljavanja". Za svakoga su dobili svoje karte i zanimljive zadatke. Usput, zajedno s likovima i drugim dodacima, nove kartice će biti dostupne besplatno igračima koji se pobrinu za kupnju i preuzimanje Overwatcha unaprijed nakon objavljivanja.

Dok boravite u “održavanju” Overwatcha na PC-u, prva ekipa dostavlja robu, a druga pokušava prekinuti misiju. U "hvatanje bodova" preuzeti kontrolu nad određenim teritorijem karte Overwatch.

Zahtjevi sustava

Minimum:

 • OP: 768 MB video memorije i 4 GB sistemske memorije 1010
 • OS: 64bit / Win Vista / 7 / 10/8
 • Videokartica
 • : Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 ili Intel HD Graphics 4400
 • Procesor: Intel Core i3 ili AMD Phenom X3 865
 • prostora na disku: 5 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more