Oznake

Lijek protiv bolova

Alternativna imena: Lijek protiv bolova

Game Painkiller - to je nevjerojatno platforma PC. Ova igra je izrađen i objavljen je u listopadu 2007 najam godine. Igra je odmah zauzeo prvo mjesto u sve ocjene, što bi moglo samo postoji. Igra je izumio i razvio - Mindware Studios. Zanimljivo, novo i uzbudljivo - to je pogodno za sve one igrače koji znaju cijeniti ktotorye pucač žanr. Nećemo reći sve tajne painkiller, bilo bi glupo. Uostalom, svatko mora osjetiti u blagodatima ove igre za sebe.

U ovoj igri stalno krvoproliće, zatim veliku količinu ubija. A s obzirom na činjenicu da će imati puno da ide s plamen strojnicama, pištolja i pušaka - Oružja u igri Painkiller izvedena na najvišoj razini. Ova igra pokazuje sve što može igrati ovu izvrsnu i uzbudljivu žanr. Moram reći da je u razinama Painkiller su prilično različiti. Developeri su stvorili sve to u cilju da se ne propustiti igrač u igri. Za sve ljubitelje žanra akcije, opet, važno je da se igra i dinamičan, šarene, a istovremeno bogat.

Dakle, reći nešto o priču u igri i dodati neke zanimljive činjenice: protagonist tko ste zapravo, odbacio. Postavite teške prigovaranje i strah u svim ljudima čistač uzeo Beliala - hibrid anđeo i demon, dobra i zla u jednoj osobi. Zahvaljujući svojim neobičnim srodstva i tajanstvenim izgledom, ovaj protagonist je dobio neviđenu prednosti, jer je taj momak ima neke nadnaravne sposobnosti nego jako razljutilo "viših vlasti." Willed dijete Arkanđela Neba i Pakla kome, bila staviti u nečemu poput zatvoru opasnih zatvorenika. Ovaj nevjerojatno strogi zatvor ojačao zaštitu. Čuvan od strane tri psa na čelu Kerber. Valiar brzo rasla, on je bio u mogućnosti da uče i super se nositi s vlastitim sposobnostima. Počeo je trenirati sebe.

Valiar "razvijeni" sposobnosti koje mu je dao ovlasti neba. Uskoro je bio u mogućnosti da se kontrolirati, a on je oslobodio robove jednu svrhu. Bilo je nemoguće uvjeriti, a jedino što on to želio - osveta svojih tlačitelja. Oni koji su ga poslali u egzil, a oni koji to napravio tako da Valiar prestao biti čest stanovnik u surovom svijetu igre.

Vjeruj da Payne Killer igre - vrlo dobar izbor, ako se samo želite uživati ​​u prekrasnim grafike, veliku igrivost, jedinstvenu priču, lijepe Pjevati scenu i bitke! Ova igra je dostojan najviše hvale i najbolje što se može riješiti samo igra!

Sad kako možete uživati ​​u svemu što se događalo u ovoj igri. Morate prije instalacije igre, gledati online video Painkiller. To može biti video, ocjene, promo video - ništa! Tada možete posjetiti službene web stranice u igri (http://www. painkillergame. com / agegate. php), nakon svega toga, morate preuzeti igru ​​Painkiller. Ova datoteka će provjeriti na prisutnost malware i zlonamjernog softvera komponente. Zatim, instalirajte skinuti ranije i provjeriti datoteku koju imate na računalu. Sada možete u potpunosti uživati ​​u igri! Da sumiramo ono što vam je potrebno učiniti kako bi se igrati ovu igru: gledanje video, odlazimo u igri stranica, preuzimanje Painkiller, ček za viruse i instalirati igru! Sve!

Želimo vam puno sreće! Vi ćete ljubav ovu igru!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more