Oznake

Put zla: besmrtni lovac

Alternativna imena: Put zla

Path of Evil: Immortal Hunter - gotovo kao Diablo, ali mobilniji

Path of Evil (PoE) igra iz TINYSOFT game studija, koji je uglavnom specijaliziran za automate. Ovo je svojevrsni test olovke, a odjednom dobijete kvalitetan proizvod i igrači će biti oduševljeni. Trenutno je igra još u razvoju. Ovdje nećete naći nikakav screensaver ili video priču od koje je sve počelo. Path of Evil je prostodušna kopija poznatog RPG-a s početka devedesetih, ali samo za mobilne uređaje. Sama igra i nivelacija lika su maksimalno pojednostavljeni. Želiš li se igrati? Uđite, preuzmite i trčite kroz tamnice.

Ovdje nema mogućnosti odabira i prilagođavanja likova, vaš put počinje odmah u jednoj od tamnica. U samo nekoliko koraka pokazat će vam se kako se boriti i ubijati zle duhove. Što je prilično jednostavno... isprva. Dovedite heroja do kostura i on će ga automatski početi udarati mačem. Ako želite udariti čarolijom, pritisnite odgovarajući gumb u donjem desnom kutu. Pokret joysticka s donje lijeve strane klasik je upravljanja mobilnim igrama uloga.

Niveliranje lika

Vaš heroj ima razine, vještine i karakteristike:

 1. Podignite razinu prolazeći kroz tamnice i uništavajući čudovišta.
 2. Nadogradite svoju statistiku podizanjem razine. Sa svakom razinom dobivate do 5 stat bodova.
 3. Vještine se nalaze u borbi iz škrinja na kraju svake razine. Različite su rijetkosti i snage. U borbi se mogu koristiti do 3 vještine. Vještine su borbe i buffovi (povećavaju učinak na određeno vrijeme).

Obratite pažnju na opremu. Također se dobiva iz škrinja na kraju razine (tamnice). Što je teža razina, to su nagrade strmije. Svaka od tamnica je male veličine, ali nemojte dopustiti da vas to zavara, bit će lako. Da, Path of Evil: Immortal Hunter je pojednostavljeni analog, ali počevši od druge razine, sve je više čudovišta i oni su debele kože. Preporučujemo da promišljeno koristite glavnu vještinu lika. Nanosi veliku štetu i koristi se samo jednom po razini.

Oprema i njene vrste

Uz tri vještine, junak se može opremiti opremom. Potpuno odjeven borac ima više hit bodova i mana, zaštitu od različitih vrsta oštećenja i, sukladno tome, uzrokuje više štete neprijatelju. Možete nositi na svom liku:

 • čizme
 • kaciga
 • dva prstena
 • jastučići za ramena
 • rukavice
 • oružje
 • štit
 • oklop

Oprema ima različitu rijetkost, utječe na karakteristike i bonuse. Što je veća rijetkost, to je predmet bolji. Ako obučete borca u sav legendarni oklop, smatrajte ga bogom rata - gotovo ga je nemoguće ubiti.

Path of Evil: Immortal Hunter možete besplatno preuzeti na našem portalu klikom na odgovarajući gumb ili na nekom od marketa za Android i iOS uređaje. Igra je besplatna, ali trošenjem nekoliko dolara možete kupiti škrinju s vrijednim nagradama (na primjer, legendarne vještine).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more