Oznake

Put izgnanstva

Alternativna imena:

Path of Exile jedan je od najznačajnijih akcijskih RPG-ova od početka žanra. Igra je izdana davno, ali grafika izgleda dobro čak i po današnjim standardima. Audio dizajn također nema primjedbi. Ali nije grafika ono što razlikuje ovaj projekt od niza sličnih igara. Ovo je najtvrđa igra u žanru. Ako želite lako i prirodno proći još jedan RPG u par večeri, onda to uopće nije slučaj. Ovdje će se čak i pravi majstori žanra morati potruditi.

Prije igranja Path of Exile, odaberite klasu, ovdje je šest glavnih:

  • Savage - osvajač, poglavica, Berserker
  • Lovkinja - snajper, napadač, tragač
  • Vještica - nekromant, elementarni mag, okultist
  • Duelist - Slayer, Dimacher, Champion
  • Svećenik - inkvizitor, hijerofant, zaštitnik
  • Bandit - Ubojica, Saboter, Rogue
  • Plemkinja

Kao što možete razumjeti iz ovog popisa, klase u igrici nisu tako jednostavne, većina klasa također ima podklase s ukupno osamnaest.

Sustav niveliranja u igri je, bez pretjerivanja, izvanredan. Postoji oko tisuću i pol vještina, a nije lako odabrati koju od njih razviti. Možete beskrajno eksperimentirati, ali to trebate učiniti samo ako ste izuzetno iskusan igrač u ovom žanru. Ako ne želite gubiti vrijeme na beskrajne eksperimente ili niste tako iskusan igrač, lako možete pronaći gotove razvojne sheme na internetu bez većih poteškoća.

Ako se usudite i počnete igrati, budite spremni da će vaš lik često umrijeti, samo se trebate pomiriti s tim. Na nekim mjestima u igri, složenost je izvan granica i tip pumpanja s kojim možete komotno prolaziti kroz igru jednostavno ne postoji. Morat ćemo se napregnuti i razumjeti težak sustav borbe. Zabiti protivnike najjednostavnijim udarcima, kao što je ponekad slučaj u takvim igrama, ovdje neće uspjeti.

Na početku igre bit ćete poučeni osnovama, a zatim poslani da sami shvatite ostatak. Obuka je kratka i nije nametljiva. Ovo će se svidjeti iskusnim igračima. Mnoge živcira kada već želite igrati, au ovom trenutku programeri vam vode pola igre za ruku, pokazujući i objašnjavajući sve.

Praktički od prvih minuta, ovdje počinje puna igra. Ne ostavljaju vam vremena za izgradnju. Budite spremni da možda nećete dovršiti prvu početnu misiju u jednom pokušaju, pogotovo ako ste novi u igrama ovog žanra.

Igra ima ugrađeno tržište na kojem igrači mogu trgovati. Ali nemojte misliti da se ovdje sve može kupiti za zlato, valuta prilikom obavljanja transakcija su razni materijali za poboljšanje oružja ili oklopa. Zapravo, umjesto trgovine postoji razmjena.

Možete besplatno preuzeti

Path of Exile na PC ako slijedite poveznicu na ovoj stranici. Igra je stvarno potpuno besplatna. Ovdje postoje kupnje u igri, ali to su samo vizualni ukrasi, programeri su se posebno pobrinuli da kupnje ni na koji način ne utječu na igranje. Kupnjom bilo čega u igri zapravo izražavate zahvalnost programerima za njihov titanski rad, ali nitko vas na to ne prisiljava.

Instalirajte igru odmah i krenite na svoje putovanje kroz svijet mašte! Samo da te gore navedeno nije previše uplašilo ;)

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more