Oznake

Pathfinder: Wrath of the Righteous

Alternativna imena:

Pathfinder: Wrath of the Righteous klasični RPG s dobrom grafikom i audio dizajnom. U ovoj igri morate istražiti i spasiti svijet mašte.

Prije igranja Pathfinder: Wrath of the Righteous morate se odlučiti za lika. Moguće je izraditi vlastitu ili izabrati neku od ponuđenih.

Nakon toga morate napraviti važnu radnju odabirom klase:

  • Ratnik
  • Lovac
  • Inkvizitor
  • Kinetički

Pročitajte o razredima u vrijeme odabira. Ako se tijekom igre ispostavi da ste pogriješili s izborom, to se kasnije može promijeniti.

Sada još trebate odabrati božanskog zaštitnika i možete početi igrati.

božanstava se pak dijele na:

  1. Dobro
  2. Zlo
  3. Neutralno
  4. Kaotično

Ovo je važan parametar jer možete dobiti značajnu pomoć od božanstva u najneočekivanijem trenutku.

Igra počinje tako što ranjenog protagonista nose na nosilima do glavnog trga grada Cenabrisa. Nakon što je teško ranjen, junak se ne sjeća tko je i kako je dospio do zidina grada. Sretnom slučajnošću tuda je prošao vladar grada, moćni zmaj Terendelef. Nakon što je izliječila vašeg lika, naredila mu je da ide i zabavi se jer je u gradu slavlje. Slavlje je neočekivano prekinuto pojavom horde demona predvođenih Lordom Duskarijem. Vođa hordi demona dijeli grad na pola, a glavni lik završava u tamnicama ispod grada.

Ovdje počinje sama igra. Istražujemo teritorij, izvršavamo zadatke iz priče. Tijekom ovog procesa bit će vam pokazano i rečeno vam je što je što. Prva tamnica je trening. Na kraju ove potrage, vaš heroj pronalazi drevni artefakt koji su anđeli za neku svrhu ostavili u katakombama i prima moć sadržanu u njemu. Usput ćete moći okupiti odred pomoćnika za daljnja lutanja, jer će, nakon što ste dobili nove čarobne sposobnosti, spasenje svijeta ili, naprotiv, njegovo uništenje, pasti na vaša ramena, ovisno o smjeru ti biraš.

Nakon što izađete na površinu, možete preuzeti dodatne zadatke osim onih priča, zarađivati iskustvo i novac.

Glavni odred sastoji se od šest jedinica, nekoliko njih može imati pripitomljene životinje. Osim toga, tijekom izvršavanja zadataka, možete ponijeti sa sobom likove koji su se još uvijek susreli da vam pomognu i lutaju, u pratnji cijele gomile.

Prije naleta, sastav odreda ima mogućnost promjene, povedite sa sobom one jedinice koje su prikladnije za nadolazeći zadatak.

Postoji mnogo klasa eskort boraca i ponekad se dogodi da jedinica s jačim osnovnim karakteristikama, kako se razvija, pokaže da nije tako dobra. Složenije klase, naprotiv, otkrivaju se s postizanjem određenih razina.

Tijekom bitaka morate štedljivo potrošiti na magiju, a odmor je potreban da biste je obnovili. Nepoželjno je naići na jakog neprijatelja bez mogućnosti korištenja čarobnog arsenala.

Pathfinder: Wrath of the Righteous besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru je moguće kupiti na Steam marketplaceu ili na službenoj web stranici.

U igri ćete pronaći cijeli svijet pun magije i puno suputnika! Počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more