Oznake

Vodeći

Alternativna imena: Vodeći, vodeći igre, rat na internetu

Vodeći Online - besplatna browser-based multiplayer online role-playing igra koja nam govori o vremenima Velikog Domovinskog rata. Vodeći online igre je savršen za svakoga tko je umoran od beskrajne dominacije fantazije i znanstvene fantastike igara i voli povijest, izvornih zemljišta. Valja napomenuti, usput rečeno, da igra je napisao vodeći online programere CIS-a i stoga se s pravom može smatrati materinji.

Pridružen Vodeći igra ne dugo potrajati i da će biti jasno svakome tko se želi pridružiti. Za registraciju, morat ćete unijeti:

· Naziv Znak

· Lozinka za pristup igri

· E-mail adresu, koja će biti poslana pismo s obavijesti da je registracija završena Vodeći

Zahtjevi sustava kako bi se početi igrati igru ​​online Vodeći minimalna, jer igra nema klijent i može igrati na bilo kojem računalu s internetskom vezom.

Na početku igre svaki igrač je dao pravo izabrati stranu, pod zastavama od kojih će se boriti

· Wehrmacht

· Crvena armija

Kad ste se odlučili sa strane, bit će vam dati čin privatno, dobila koji počinje težak put na časnu titulu maršala vojske. Treba napomenuti da su vrlo vojni organi, ne postoji samo "za pokazivanje", oni pružaju pristup određenim privilegijama, koje možete uživati ​​u penjanju na ljestvici karijere. Uglavnom, to su isti rang i analogije razina u igri. Osim njih podizanju u igri kao što je sustav za specijalizacije. To je uređen tako da je primitak određene specijalnosti utvrdi svoje vještine studirao. Na primjer, uvijek možete postati tajnovit i neuhvatljiv gerilski zastrašujući neprijateljske vojnike u neprobojnim šume ili, obrnuto, da odaberete zapovjednika putanju, što dovodi napadu ešalon boraca lojalnih vama.

Vodeći online sustav igre koji je dizajniran tako da se sve akcije igrača može se podijeliti u dvije kategorije - borbenih i neborbenih. Izvan bitke igrač može napuniti svoj redenik, stekli potrebnu opremu i početi posao. Zadaci zaslužuju posebnu pohvalu. Zadiviti kvalitetu studija parceli od igre, proizvodi obično browser-based nisu ohrabrujući slične kvalitete, ali ova igra je pravi iznimka. Nastavljajući igrati igru ​​vodeći online, susret će razne objekte koji će pomoći igračima:

· Predmemorije

· Radio točka

· Skloništa ,

Sustav borbe u igri - turn-based, što znači da su svi igralište je podijeljen u stanicama, svaki od sudionika u borbi dobiva određeni broj akcijskih točaka, dopuštajući mu da se brani ili da napada. To ovisi o količini određenih sposobnosti karaktera, kao i njegov naslov. Zanimljiva značajka igre je da se igrači bi njihove poteze istovremeno, i poslužitelj tada provodi simulacije borbe i donosi odluku o tome čija je red potrebno je uzeti u obzir prvi.

Zanimljiva igra je nedostatak fokusa klana sustava, tako da fanovi igraju Vodeći sama neće doživjeti mnogo neugodnosti i zloupotrebljava. Ali za navijače pronaći nove prijatelje i igrati online Vodeća momčad ima dobro osmišljen sustav jedinica, kroz koje igrači mogu sudjelovati u borbama klana, i komunicirati sa svojim kolegama.

"Highlight" igre su njezini vlastiti igrači, jer publika igra se kvalitativno razlikuje od sličnih proizvoda. Razgovor poruke uvijek su moderirane i pritužbe primljene na razmatranje u rekordnom vremenu. Usput, uprava igre je uvijek otvoren za konstruktivan dijalog. Sličan fenomen u online igranje je vrlo rijetka, kao u pravilu, uprave - Ovaj self-važno i svečan ljudi rijetko obratiti pozornost na obične korisnike, a ovdje je sve upravo suprotno. Zbog toga, igra Vodeći postaje puno zgodniji od drugih poput njezine igre.

Da zaključimo, moram reći da je ova igra će privući mnoge ljubitelje Velikog Domovinskog rata, povijesti njegovoj rodnoj zemlji i općenito sve one koji su umorni od sive svakodnevnog rada i snova uronite u nestalnosti vremena.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more