Oznake

Perfect World Mobile

Alternativna imena:

Perfect World Mobile je legendarna MMORPG igra koju možete igrati na svom mobilnom uređaju s bilo kojeg mjesta. U igri ćete pronaći prekrasnu grafiku u crtanom stilu. Vrlo simpatični likovi, dobar glas i vrhunski odabrana glazba. Igra je vrlo atmosferična. Ovdje morate formirati svoj tim i razviti vještine ratnika. Istražujte svijet i izvršavajte zanimljive zadatke.

Prije nego što počnete, posjetit ćete uređivač likova, gdje ćete kreirati lika odabirom njegovog izgleda i imena.

Slijedi proces učenja, ali učenje igranja bit će zabavno i nimalo teško. Nakon toga možete sami početi igrati Perfect World Mobile.

Svijet u igrici je ogroman i kako bi vam olakšali putovanje kroz njega, programeri su osigurali mnogo opcija za vozila. Od rasnih životinja do bića sposobnih za kretanje kroz zrak. Upravljati njima neće biti teško, dovoljno je postaviti smjer u kojem se želite kretati.

Najbolji način da započnete igru je da prođete kroz kampanju sa zanimljivim zapletom, od koje se neće biti lako otrgnuti. Nakon što se naviknete, možete preuzeti dodatne misije od likova koje sretnete na svojim putovanjima.

Osim stanovnika svijeta mašte, susrest ćete i zlikovce koji će pokušati uništiti vaš mali odred. To može dovesti do smrti bajkovitog svijeta, s čijim se spašavanjem morate nositi tijekom igre.

Ovdje vas čeka puno različitih aktivnosti:

  • Dovršite zadatke
  • Bori se protiv zla
  • Okupite najjače i najhrabrije borce u tim
  • Čuvajte svoj dom
  • Istražite nevjerojatno velik, otvoreni svijet

Ovo je popis onoga što ćete raditi, ali zapravo ima još zanimljivijih stvari u igri.

Uvijek ima nešto novo. Dodane nove lokacije u ogromnom svijetu. U isto vrijeme, novi zadaci postaju dostupni i pojavljuju se likovi koji prije nisu bili tu. Programeri jednostavno neće dopustiti da vam bude dosadno.

Dnevnom prijavom moći ćete primati nagrade s predmetima za uređenje doma, resurse za nadogradnju oružja i opreme te kostime za borce u vašem timu.

Natječite se protiv boraca iz cijelog svijeta u PvP i PvE bitkama. Razgovarajte s drugim igračima i formirajte saveze. Sprijateljite se i obavljajte zajedničke zadatke.

Borbeni sustav ovdje nije kompliciran, sigurno ćete sve lako razumjeti. Odaberite metu napada i odlučite kada će vaši ratnici koristiti posebne vještine. Ove vještine su individualne za svaki lik.

Osim prelaska na razinu, svi se borci mogu podići na razinu za ako možete prikupiti dovoljno fragmenata likova za to.

Radi vaše udobnosti, dostupna je trgovina unutar igre, gdje za pravi novac ili valutu igre možete kupiti opremu, oružje ili kućne ukrase. Nije potrebno to učiniti, ali na ovaj način možete izraziti zahvalnost programerima za ovu prekrasnu igru.

Perfect World Mobile besplatno preuzimanje za Android možete slijediti vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada, nevjerojatno veliki svijet mašte čeka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more