Oznake

PES 2012

Alternativna imena: PES 2012

Igra PES 2012 je svestran multi-platforma igra koja je razvijen u žanru sportskih simulacija. Ova igra je deveto izdanje serije računalne igre Pro Evolution Soccer, i jedanaesti uključujući sve platforme.

Preuzmite PES 2012 možete koristiti predložene datoteka preuzimatelja online igre, kao i druge web stranice koje pružaju ovaj pristup. Treba napomenuti da su preuzeti Pro Evolution Soccer 2012, možete potpuno besplatno, jer ova igra spada u besplatne igre.

Nedavno je objavio novu verziju igre - PES 2012 android. Sada kućni ljubimci mogu instalirati Android igra Pro Evolution Soccer u svojim telefonima.

U računalnoj igri PES 2012 će igrati s potpuno novim sučeljem. Kontrola na terenu, možete paralelno dva igrača. Vi ćete biti u mogućnosti da se presele svoje igrače, čak i kad nemaju loptu. Uz pomoć posebne funkcije možete otvoriti druge igrače.

Prije utakmice u Pro Evolution Soccer 2012, provjerite jesu li postavke vašeg računala sustava potrebna specifikacija

1) Core 2 Duo 2,0 GHz - procesor.

2) 2 GB - RAM.

3) 6 GB - HDD (hard disk).

Kontrola igre PES 2012 znatno je poboljšana u odnosu na prethodne verzije igre.

Grafika u igri PES 2012 nije puno promijenilo. Međutim, neki pokazatelji su poboljšani

[1] _0_) lica realnu igrača.

2) jasna specifikacija igrača.

3) Poboljšana osvjetljenja i sjena igrača.

4) Promjene u fizici loptu.

5) Update rešetke na vratima.

U računalnoj igri PES 2012 će momčad djelovati zajedno kao jedna cjelina. Igrači na tim će se održati toliko profesionalno da se suparnici neće razumjeti manevre i posrnuti drugi poraz.

Igra Pro Evolution Soccer 2012 ima sljedeće ključne pokazatelje:

1) napad. Morate pokušati djelovati agresivno što je više moguće kako bi igra zanimljiv. To će također podići momčadski duh i učiniti protivnici nervozan. Igrači će djelovati razumno, tako da će biti više vjerojatno da će zadržati na nogama.

2) obrana. Suočiti neprijateljske obrane u ovoj verziji će biti puno teže. Branitelji na području bira najbolju poziciju, a to im omogućuje da vide bolje protivnike.

3) Uprava. S posebnom tipkom, možete premjestiti kontrolu na odabranom uređaju. Igrači koji ne drže loptu, ne može oduzeti protivnike, što je njegov tim propusnicu.

4) Hrvanje. Okršaji između igrača postali mnogo ozbiljnije i uvjerljivije. Tako možete u potpunosti kontrolirati sve pokrete svojih igrača.

U igri PES 2012 čeka vas puno vlasništvo situaciju, najvišu kvalitetu grafike, i besplatan stil igre. Možete izabrati za sebe stil igre, promijeniti brzinu lopte.

I još puno više očekuje vas zanima u uzbudljivom sportska igra PES 2012!

Uronite u svijet virtualnom nogometu sa PES 2012!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more