Oznake

Pro Evolution Soccer 2014

Alternativna imena: Pro Evolution Soccer 2014

Igra Pro Evolution Soccer 2014 je novi video igra razvijena u žanru sportskih simulacija. Ova igra se smatra novi sportski nogometni simulator.

Igra Pro Evolution Soccer 2014 PC smatra deseta verzija igre, koji je izdan za PC.

Grafike za PES 2014 PC je uvelike poboljšana, pa su se promijenili uvjeti za osobna računala. Za igranje PES 2014 u postavke računala ne bi smio biti manji od sljedećeg:

1) Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - procesor.

2) 1 GB - RAM.

3) 8 GB - HDD.

Prije igra programeri se savjetuje gledati pro igra PES 2014 videa. U video pokazuje sve značajke igre i igre specifičnosti.

Preuzimanje Pro Evolution Soccer 2014 Nakon toga možete naručiti igru ​​na službenim stranicama, kao i druge gaming web stranice koje pružaju ovu značajku.

Igra PES 2014 i možete ga skinuti preko instalacijske datoteke nazvane torrent. No, za to ćete morati preuzeti posebnu datoteku i instalirati program na računalu.

U nogometnoj igri PES 2014 ćete se igrati na novom motoru, koji će vam pružiti mnogo novih mogućnosti.

U ovoj verziji igre koju su čekali mnogo realnija slika i potpune svestranosti.

U igri PES 2014 igrači su počeli bolje reagirati jedni s drugima i razvijati obmanjujuće manevre protiv suparnika.

Hoće li biti razvijen za igru ​​licencirani azijsku Ligu prvaka, te će biti uključen u PES 2014 tima, koji nije bio ranije u igri.

Prije početka igrati u PES 2014, morate biti upoznati s osnovnim komponentama igri:

1) jedinstveni fizika lopte. Veći naglasak će biti stavljen u igri za pomicanje lopte, brzinu, tko je vlasnik. Će biti prikazan u igri antropometrijski igrača, visine od lopte - sve će biti prikazan u igri.

2) Stabilizacija sustava i animacije pokreta. Zahvaljujući savršenstva u umjetnosti vaših igrača će dobiti maksimalnu slobodu djelovanja. Sve će utjecati jedni druge i vrlo su jasne, bitka između igrača prikazana.

3) emocije. Nogometni navijači će utjecati na emocionalno stanje svoje momčadi. Team moral će utjecati na emocionalno i fizičko stanje tima kao cjeline.

4) Individualni stil. Ovaj stil svog igrača, za koje ćete dobiti određeni broj bodova.

5.) Momčad igra. U ovoj verziji, vidjet ćete novu taktiku, stavljanje igrača. Iz koje zadatke ste stavili igrači ovisit će svoju pobjedu.

6) kernel. Igra se čeka da dobije reakcije i osjećaje igrača, kao i novi sustav kazni. Poželjni oblici pojedinostima igrača, njihove pojedinačne i pokretnih igrača na terenu.

Igra PES 2014 će vas iznenaditi svojom sposobnosti i mogućnosti u svijetu nogometa. Uronite u svijet nevjerojatno sport koji već dugi niz godina je u srcima milijuna ljudi.

Doživite najviše nevjerojatan osjećaj pobjede uz nogomet igra PES 2014!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more