Oznake

Pet Party

Alternativna imena:

Dobra igra Pet Stranka za mališane. Ako vaše dijete nikada nije imao dom ili male životinje nije mogao donijeti životinje zbog alergije ili neke druge bolesti, ali imaju malo četveronožac prijatelja uvijek sviđa ova igra - Vaše idealno rješenje. Sada beba će biti u stanju voditi brigu o beba životinja sa svojim razvijati ga i hrane. Osim toga, sustav će se stalno nude obavljati zanimljive zadatke i zadatke. Dovršavajući zadatke sustav će dati dodatne bodove, bonuse i razne darove za svoje malih stvorenja. Pet Party online - to je divno i vrsta igara Plinga igrati. Ovdje također možete dobiti bonuse i njezin dnevni posjet. Nakon pet dana ako redovito svaki dan, otišao u igri, sustav će vas iznenaditi dar, i tako svaki put! Predočiti što je to o ovoj igri, možete ga testirati tako da kliknete na gumb «Probajte» dole prijavnom obrascu.

Prije nego što je morao nositi s bilo koje igre iz Plinga, onda registracija ste Pet Party će biti vrlo brzo. Točnije registrirajte nemate za početak igre možete jednostavno samo se prijavite u PP pod njegovim prethodno snimljenih podataka. Ako vam je to prvi znanac, budite spremni na činjenicu da morate ispuniti poseban obrazac. Za nogometne igre sučelja razumljiviji govornog igrača, to može biti prevedena na ruski, zamijenivši američku zastavu u gornjem desnom kutu ekrana (koji je zaslon igra, ne stranica igre) na ruskom jeziku.

1. Točno u sredini zaslona igre pred vama će biti predstavljena za prijave. Po želji, možete se prijaviti na svoj račun u Facebook, ako ne - u gornjem box igre pod nazivom «e-mail» će morati dati svoj e-mail adresa.

2. Line "Lozinka" će morati ispuniti svoju jedinstvenu lozinku za prijavu na svoj osobni račun. Preporučamo da odaberete jaku lozinku dovoljno igrati igru ​​Pet Party je bio siguran i pouzdan.

3. Dalje, sustav od vas traži da unesete korisničko ime u odgovarajuće polje. To je kako ćete nositi upravu i Plinga u ovom i na drugim igrama ovog projekta, budući registracije jednom, što će koristiti svoj račun, a za ulazak u druge igre ovog studija za razvijanje.

4. Tako da možete ispuniti svoju registraciju u sustavu što je prije moguće i počeo igrati će za ljubimce stranka morati prihvatiti uvjete korisničkom ugovoru i pravilima sustava. To možete učiniti postavljanjem pticu ispred linije "Slažem se."

5. Ako želite primati redovite e-bilten e-mailove iz uprave, stavi pticu u sljedećem retku: "Želim se pretplatiti na" ako ne, možete ostaviti okvir prazan.

6. Kliknite na "Registracija".

Kao što se vidi, ova igra može zarobiti dijete dobro dugo vremena, osim igranja Pet Party besplatno, a da ne morate instalirati dodatne sponama.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more