Oznake

Phantomers

Alternativna imena:

Igra Phantomers preživljava i spašava svijet.

Novaya multiplayer online igra Phantomers gamenet pružiti priliku za sve ljubitelje vojnih bitaka da sudjeluju u borbi za spas poznatog svjetskog poretka. Priča o igri govori o podrijetlu tajne organizacije Knozinih pipaka terorističkih skupina raširenih diljem svijeta. Čelnici organizacija traže vojne udare i postavljaju vlastiti poredak i preuzimaju vlast u svijetu. Ujedinjeni narodi su preko vlastitog Obavještajnog ureda osnovali privatnu vojnu tvrtku Phantomers koja uključuje volontere i redovne postrojbe iz cijelog svijeta. Svrha međuetničke vojske je uništiti sve članove Knosiše i njihove vođe.

Groki ulaze u vojsku pod okriljem UN-a, postajući jedan od ljudi koji su izdavali naredbe odozgo, potrebno je nositi se s misijom čišćenja područja od terorista u različitim zemljama. Ovaj strelac u prvom licu će dati osjećaj stvarnog na bojištu, gdje su vojnici opremljeni i naoružani do zuba s najnovijom tehnologijom, blizu metaka lete, ali zbog najbližeg kutka mogu letjeti borbeni neprijateljski bespilotni letjelice ili razbiti eksploziju mina koji mogu napraviti veliku rupu u zidu. Specijalne operacije se provode širom svijeta, igrači će doći do džungle i pustinje, morat će gaziti kroz divlje šume i boriti se na ulicama. Mjesta su popunjena ne samo dobro naoružanim neprijateljskim borcima, vojnici svugdje očekuju opasne zamke i vješto planirane sabotaže.

Poprobovat sam kao dobro obučeni profesionalni vojnik može biti, samo ako Phantomers preuzme igru ​​kao klijent, to je izvrsna kvaliteta grafike, realni likovi koji djeluju kao pravi ljudi, puno modernog oružja i opreme boraca. Glazbena pratnja i zvučni efekti stvaraju jedinstvenu atmosferu i iluziju postojanja na pravom bojnom polju.

Obzorske igre Phantomers.

Skachat Fantomers igra može biti na gotovo svakom osobnom računalu, budući da ne zahtijeva nikakve posebne zahtjeve sustava za količinu memorije i slobodnog prostora na tvrdom disku, pokrenuta čak i sa starijim verzijama sustava Windows XP. Prvi put u igri, korisnik se upoznaje sa svojim prvim likom, njegovo ime je njegov nadimak. Što se tiče novaka Nadimak dobro naoružani, on je u arsenalu pištolja, mitraljeza i snajpera, ne razmatra taktički nož. Nakon toga, nakon što su stekli borbeno iskustvo, igrači će biti otvoreni, a ostali borci:

  • Viktoriya, ona je mlada djevojka iz Rusije, dobrovoljac u svojoj opremi uključuje zaštitnu trulu;
  • Molotni borac iz Sjedinjenih Država, upotreba touch-minute svoje prednosti;
  • Voron, plaćenici iz Alžira, izdao je subverzivni trut;
  • Chernaya mačka, specijalno agent podrijetlom iz Indonezije, oružje sigurnosne tornjeve;
  • Biskup, Europljani iz Nizozemske, profesionalni vojnik NATO-a, majstorski koristi bacač granata.

Fantomeri igra u kojoj tretman ne manje raznolik od mjesta i vojnika, svih njih šest - bitka za sebe omogućuje nam da razvijemo osobne kvalitete za pobjedu u načinu koji želite poslati na svjetlo određeni broj neprijatelja. Team Deathmatch omogućuje borbu s grupom drugih igrača koji sjedi ispred monitora. Podrivanje jednog od tipova borbe, igrači se međusobno bore, svrha jedne grupe da potkopa neprijateljsku poziciju, a druga da zaštiti vlastitu bazu. Ostali načini također podržavaju interakciju između igrača, u kojoj pobjednički tim preživjelih.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more