Oznake

Stupovi vječnosti

Alternativna imena:

Pillars of Eternity je još jedna dobra RPG igra. Utakmicu su financirali sami igrači. Potreban iznos prikupljen je u nekoliko dana. Igra ima dosta dobru 3D grafiku. Glazba je odabrana u skladu s lokacijama kako bi upotpunila atmosferu, a developeri su to dobro uspjeli. U igrici ćete istraživati čarobni svijet razvijajući svoj karakter i ispunjavajući razne zadatke.

Nakon pokretanja, bit ćete odvedeni u uređivač likova. Vi birate svoju rasu i izgled, postoji mnogo opcija, ali ne previše, tako da se nećete dugo zadržati u ovom odjeljku. Nakon toga morate odabrati drugu klasu.

Ukupno klasa u igri 11

 1. Barbarian
 2. Pjevač
 3. Cypher
 4. Druid
 5. Borac
 6. redovnik
 7. Palladin
 8. Svećenik
 9. Ranger
 10. Pustolov
 11. Čarobnjak

Ovisno o stilu igre, možete odabrati jedinicu za daljinu ili obrnuto ratnika za melee. Ovo je važan parametar, ali budući da morate putovati s timom koji se pokupi tijekom igre, to nije toliko važno. U vašem timu, u svakom slučaju, bit će mnogo boraca koji se međusobno nadopunjuju.

Čim počnete igrati Pillars of Eternity, postajete svjedokom tajanstvenog rituala tijekom kojeg vaš heroj dobiva određene sposobnosti. Zatim pokušavate saznati sve detalje onoga što se dogodilo i tu počinje glavna priča.

Uz glavnu priču, možete dovršiti sporedne zadatke koje možete dobiti od likova koje upoznate. Ovi zadaci mogu biti i beznačajni i beznačajni, ali i zanimljivi zadaci.

Igru je moguće brzo proći, fokusirajući se samo na glavni zaplet, ali u njoj možete provesti dosta vremena.

Borbeni sustav u igri je naizmjeničan, stoga budite spremni na činjenicu da neke bitke mogu trajati dugo, a možda ćete ih čak morati proći iz nekoliko pokušaja, svaki put mijenjajući taktiku.

Tijekom bitke možete pauzirati prebacivanjem na način planiranja, gdje možete bez žurbe odrediti redoslijed radnji za sve članove svoje ekipe.

Čarolija treba koristiti s oprezom jer svaka čarolija zahtijeva hlađenje nakon bacanja.

Kada prelazite na višu razinu, možete naučiti nove vještine i poboljšati učinkovitost onih koje ste već naučili.

Svi ratnici u vašem malom odredu imaju vlastitu povijest i karakter. Mogu sudjelovati u dijalozima ili davati savjete o izvršavanju zadatka.

Njihova razina također raste, ne zaboravite odabrati koje karakteristike ćete također razviti za njih.

Oprema i oružje koje možete dobiti od poraženih neprijatelja ili ih sami izraditi. Bolje je prodati sve što vam ne treba. S prihodima od zlata moguće je kupiti resurse za stvaranje predmeta ili oružja, kao i koristiti ih za poboljšanje onoga što već imate.

Pillars of Eternity besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam tržnici ili na službenoj web stranici.

Instalirajte igru i počnite igrati odmah. Ovdje je jedna od najboljih igara ovog žanra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more