Oznake

Pioniri Pagonije

Alternativna imena:

Pioneers of Pagonia je ekonomska strategija u kojoj ćete imati mnogo zanimljivih avantura. Možete igrati na računalu. Grafika je vrlo lijepa u crtanom stilu. Glasovnu glumu odradili su profesionalci, glazba je zabavna, ali nije nametljiva i neće vam dosaditi čak ni ako igrate dugo. Zahtjevi za performanse uređaja nisu jako visoki, ali ako želite igrati Pioneers of Pagonia na računalu s maksimalnom kvalitetom slike, slabo računalo neće biti prikladno za to.

Tijekom igre naći ćete se na mjestu gdje ima mnogo otoka usred oceana. Ovaj teritorij nastanjuju raštrkana plemena, od kojih svako živi prilično teškim životom. Tijekom vašeg putovanja, vaš zadatak je ujediniti ove ljude i donijeti civilizaciju na otoke.

Ovo će vam oduzeti puno vremena, ima puno toga za napraviti:

  • Istražite svaki od otoka
  • Pronađite gdje možete izvući potrebne resurse i odredite teritorij na kojem će biti polja
  • Sakupite svoju žetvu na vrijeme
  • Gradnja i dogradnja stambenih zgrada, radionica i drugih gospodarskih zgrada
  • Proučite tehnologije koje će povećati učinkovitost proizvodnje
  • Pokrenite trgovinu industrijskom robom kako biste ostvarili profit
  • Osigurati ljudima zaštitu od divljih životinja i pljačkaša koji mogu napasti naselja
  • Proširite teritorij pod svojom kontrolom i dodajte nova plemena

Ovaj popis sadrži glavne zadatke s kojima ćete se susresti tijekom igre.

Tijekom igre pretvorit ćete poludivlja plemena u prosperitetnu zemlju, ali to neće biti lako. Prije svega, morate proći kroz nekoliko misija obuke i naučiti kako kontrolirati igru. Nakon ovoga, čeka vas dugo putovanje kako biste pretvorili malo selo u carstvo.

Na početku igre bit će najteže doći do potrebnih resursa; morat ćete stalno birati koje građevine i investicije mogu najbrže donijeti profit.

Okolni svijet je skriven u magli, morat ćete otići u nepoznate zemlje kako biste proširili teritorij. Plemena koja žive na ovim teritorijima rado će vam se pridružiti kada shvate da će ujedinjenje biti od koristi svima.

Gradite gradove i mjesta; ukupno je u igri dostupno više od 40 vrsta zgrada koje se s vremenom mogu poboljšati.

Trgovina je vrlo važna, tako da ćete imati priliku dobiti sredstva za razvoj zemlje. Bez trgovine nijedan grad ne može postojati.

Stanovništvo vaše zemlje je vrijedno i rado će slijediti sve vaše naredbe, ali morate se pobrinuti da ljudi imaju sve što im je potrebno.

Osiguranje sigurnosti neće biti lako na početku igre, ali mora se učiniti, iako će biti potrebni dodatni resursi. Inače, vaše ljude mogu napasti agresivne životinje ili kriminalci.

Internet će biti potreban samo za preuzimanje instalacijskih datoteka. Možete igrati Pioneers of Pagonia offline.

Pioneers of Pagonia besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru ćete imati priliku kupiti na Steam portalu ili slijedeći link na ovoj stranici.

Počnite igrati sada kako biste pomogli otočkim plemenima stvoriti prekrasnu zemlju u kojoj će imati sve što im je potrebno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more