Oznake

Pirates Tide of Fortune

Alternativna imena: Pirates Tide of Fortune

Pirates Tide of Fortune - gospodo sreće.

Pirates Tide of Fortune igra koja će zadovoljiti sve ljubitelje pomorske avanture i gusarskih avantura. Igrač dobiva priliku da uronite u romansu života na otocima u beskrajnom oceanu, gdje je osnovna djelatnost je razvoj i zaštitu svog teritorija od drugih igrača, željnih jednostavan obrok. Odabir ovu igru, korisnik sam treba postati gospodin sreće, što bi rezultiralo u svom otoka do gospodarskog prosperiteta i vojske. Pirates Tide of Fortune online - je multiplayer browser igra, koja je već registrirana više od 11 milijuna korisnika, oni imaju priliku da se bori s drugim, s računalnim neprijatelja ujedine u sindikatima, a sigurno stvoriti Nalog za sklapanje trgovinskih ponude. Ovaj projekt je vjerojatno vojnu strategiju, ali ne može biti izrađen bez razvoja snažne vojske i gospodarstva flote.

Nachalo Igra Pirates Tide of Fortune i njegove karakteristike.

Chto filibusters napuniti redovima, Nacrt Kodeksa Pirat je potrebna registracija. Da biste to učinili, korisnik mora popuniti obrazac koji se sastoji od nekoliko redaka, da se s imenom, e-mail adresu i lozinku. Možete se spojiti na igru ​​koristeći svoj račun na društvenoj mreži. Odmah nakon registracije igrača pogodi morima, među kilometara vode izgubljen mali otok, a to će postati novi dom, koji će početi s izgradnjom veliki pirat moći. Kao dio treninga prva stvar igrač će morati izgraditi zgradu za proizvodnju potrebnih resursa, postoji nekoliko:

  • Rom, proizveden u tvornici, to je pijan i bez iznimke - pirati radnika i onih koji se bore;
  • Zoloto, njeni depoziti su na otoku, ali nije moje nisu dobili;
  • Derevo, kao što je na otoku koji će ga primiti, morate obaranje.

V osim resursa ekstrakciju igri morate razvijati znanost, kulturu i vojsku. Podnošenje projekt u igrača su četrdeset različitih vojska borbene jedinice i mornarica, čak možete stvoriti strašnu morsku neman Kraken. Također, sva vojska se mogu podijeliti u vrste, a svaki od njih ima jedinicu za obranu i napad:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya da će stvoriti vojsku i mornaricu treba graditi naredbu i borbi gradnje, poboljšati njihovu razinu, provesti istraživanje naprednih oružja i oklopa. Sve te radnje, kao i same vojske zahtijeva troškove održavanja resurs. Činjenica da možete dobiti na otoku, a zatim pobijediti valove na obalu nije dovoljno stvoriti veliku državu na more. Da bi postali uistinu bogat, to može biti angažiran samo u gusarske ribolov, pljačku obližnje otoke, za napad trgovačkih brodova i pomorsku tvrđavu. Ako vojska još uvijek je prilično slaba, pa čak i rat nije nasljedstvo, možete stvoriti trgovačko društvo i poslovati. Preko mora, nalazi se zalihe blago i njihove oduzimanje ne donosi lošu zaradu. Sam biti tužan, pa igrati Pirates Tide of Fortune je puno više zabave s prijateljima. U sklopu ovog projekta, možete otići u posjet i gledati ga od drugih, da provede diplomatske i trgovinske odnose s različitim igračima, dijele resurse i znanstvenim dostignućima, pomaže transformirati vojnu silu i njihove prijatelje u gusara. U ovoj strategiji, možete stvoriti svoj vlastiti ili se pridružiti Red postojeće. Red je za pravi, kapetani dobivaju naslove i redove.

Pirates Tide of Fortune vrlo zanimljivo i nevjerojatno šarene igra s odličnim grafike i dizajn zvuka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more