Oznake

Pirate Storm

Alternativna imena: Pirate Storm

I gras Pirate Storm - je zabavna multiplayer igra koja igrači će otvoriti svijetu koji je ispunjen more romantike. Pirate Storm igra gdje ljudi čekaju uzbudljive bitke na moru i mnogih drugih zanimljivih događanja. I gras Pirate Storm Online je browser-based i ne zahtijeva download i instalaciju klijenta.

Prije igrati online Pirate Storm provjerite jesu li postavke računala i zahtjevi u igri. U Pirate Storm igrati online može računalo sa sljedećim parametrima:

- Operativni sustav: Win dows XP / Vista / Seven ;

- Procesor: 2. 0 GHz ;

- Memorija: 512 Mb ;

- Video: 128 Mb ;

- Priključak na internet.

Da igraju Pirate Storm , potrebno je da je prošlo registraciju u igri Pirate Storm . To je napravio jednostavan i praktičan, tako potrajati nekoliko minuta. Poglavlje na web stranici " registraciju Pirate Storm » , treba unijeti sljedeće podatke:

- Ime - ime koje će se koristiti u igri;

- Lozinka;

E;

- Datum rođenja;

- Također je potrebno pročitati i pristati na uvjete igre.

Pirate Storm online igre koji također podržava registraciju preko računa već stvorio društvene mreže Facebook. U ovom Pirate Oluja online registraciju završava i možemo nastaviti s igrom.

Igra počinje tečaj, što pokazuje značajke igre. U početku, igrač dobiva slabu brod i pobjedi posao neprijateljski brod i čudovišta. Tijekom igre, za uništavanje čudovišta i neprijateljskih brodova će se dodijeliti različite resurse, ali u početku, kada nema dovoljno iskustva s ozbiljnim neprijateljima bolje ne. U početku, razumjeti osnovne značajke igre i da će vam pomoći da shvatite savjete. Nakon igranja postaje jasno, slobodno možete otići do luke, gdje se uvijek možete ići u konobu, razgovor s prijateljima, check out vijest, za kupnju ili prodaju razne robe. Zaradite zlato i druge potrebne resurse mogu raditi zadatke.

I grata u online igra Pirate Storm može pomoću pet tipova brodova: počevši brod, Brigantine Brigantine vojne fregate, velika fregata. Na svakom brodu može biti opremljen s raznim palube, kobilice, sidara i drugih pojedinosti.

Život se brod je opremljen sa četiri seta alata (6, 9,12,18 topova), s tri vrste školjaka (čelik, željezo, kamen), kao i četiri klase harpunima s tri podvrste (harpunskim, harpun-pandža bodljikavu harpun .)

U Pirate Oluja igrati teško bez novca. Glavna valuta u igri je zlato. Uz to, možete kupiti oružje, streljivo i razne potrepštine. Dodatna valuta je dijamanti. Možete ih kupiti ulaganjem pravi novac u igri, odnosno dovođenja u igru ​​novi igrač. Možete ih provedete s krijumčarima razmjenjuju na različitim vrijedne robe. Sva prava i dozvole su kupili od guvernera, a sve što se odnosi na brod može se naći u brodogradilištu. Tijekom igre možete stvoriti sebi eskadrila brodova, s različitim svojstvima i parametrima. Također se možete pridružiti ceh koji će vam dati neke prednosti, osim vjernim pratiteljima. Poboljšanje klan daje bonuse svojim članovima, također možete sudjelovati u klan ratova.

Ukupno 35 razina igrač je dostupna, osim razvoju osobnog razvoja je i ceh.

Na visokoj razini u igri radila gameplay - igrači će se boriti ne samo s drugim igračima, ali i sa NPC čudovišta. Čudovišta također može ujediniti i napasti cijela hrpa, i nositi se sama s njima nije uvijek lako.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more