Oznake

Pirati Online

Alternativna imena: Piraty Online

Online igre Pirates - Čudesni svijet dalekih lutanja, bitkama na moru i na kopnu, velika prostranstva oceana i nevjerojatna otkrića.

Za igru ​​Pirati online će se uklopiti u bilo uredu računalo: CPU Pentium IV 2 GHz, 128 MB grafičku karticu, 256 MB RAM-a i 3,5 GB prostora na tvrdom disku, kao i pristup internetu.

Kako igrati igre online Pirates, preuzeti poseban program - igra klijenta, koji će surađivati ​​s poslužitelja za igru ​​na internetu. Klijent ne zahtijeva instalaciju, samo ga izvuci i pokrenuti gusari datoteka. exe.

Pridružite nam se u igri Pirates online izgleda. Na prvoj stranici možete odmah ući u igru, ako ste već stranka gaming mreža COD. Ako ne - što pritisnite gumb "Registracija", a zatim unesite e-mail adresu, mislim i unesete pseudonim za gaming profilu, unesite isti broj sa slike. Zatim stvorite račun igre: smisliti i unesite riječ - prijavite se i imati lozinku za ulazak u igru ​​(korisničko ime i lozinka mora biti drugačiji! .) I naravno, morate pročitati i potvrditi Terms of Service. Sve na ovom Pirates Online registracija je završen.

Evo kako možete igrati igru ​​online pirati. Ali prvo morate skinuti nadogradnju, jer igra se stalno razvija, postaje sve zanimljiviji i uzbudljivo! Kad nadogradnja završi, možete pročitati piratske vijesti, i ući u igru ​​klikom na natpis "za početak igre."

Ostaje samo da odaberete igru ​​poslužitelja na kojem ćete u Piratima s online igranje. To je vrlo važno operacija. Lieberthal na poslužitelju puno jakih igrača, dobrih tržišnih roba utjecajni saveze. Snaga tamo je već podijeljena. Za vas više pogodna poslužitelja Otok s blagom, vi ćete biti u rangu s drugim novacima i brzo osvojiti grozan pirat slavu. A onda ćemo pokušati svoju snagu i Lieberthal.

Pa sve dosadne tehnički detalji iza, odabrati igra poslužitelja, ulaz svoje korisničko ime i lozinku i početi igrati sigurno u Pirates Online!

Na početku igre vaš lik nalazi u luci. Da, također je potrebno odabrati strmom junak! Tu su i drugi za izabrati dva znaka muškaraca, dvije žene, svi su različiti pogledi i osobne kvalitete, svi žive u različitim gradovima. Možete odabrati izgled, odjeću, sušilo za heroja, mislim na njega zvučan i strašna imena, kao što i priliči pristojan piratski.

Pirates Online registracija bi ti hrabri kapetan, a lukavi trgovac, istraživač i otkrivač znatiželjnih novih zemalja i, naravno, grozan pirat! Igra je u potpunosti otkriti svoje talente i sklonosti, svježi povjetarac daleki lutanja uliti kondiciju i dobro raspoložena.

Pirates online igre, jednom zauvijek da osvoji srce svoje grandiozne pomorskih bitaka koje uključuju desetke brodova, koristeći različite metode borbe. Pomorska trgovina od velikog Cortez privuče svojom odijelo, različitim proizvodima i zemljama. Kao pravi mornar, njegovo srce i duša (i novca) ste stavili u svoj brod, a on će biti vaš najbolji prijatelj, će nas ponijeti do udaljenih obala, na njemu ćete osvojiti neprijatelja i, ako je potrebno, spasiti prijatelja od smrti. Ne zaboravite, prema drevnom pomorskom tradicijom, daju se brod lijepo ime koje će vam donijeti sreću.

Pirates online igre - stvarna povijesna i zemljopisna enciklopedija od XVI. stoljeća, a sve avanture, putovanja i otkrića u njoj previše stvaran. Treba otkriti novi kontinent, prodrijeti u tajne egipatskih piramida - što bi moglo biti primamljivo?

Proći ćete brojne misije, zadatke, postupno učenje mudrost svih igara, a zatim će se riješiti zagonetan zadatak pronaći drevna blaga, neki od njih se može prenijeti samo s prijateljima, saveznicima.

Igra ima povoljan i ugodan gaming chat forum na kojem možete razgovarati sa svojim prijateljima zajedno riješiti kompleksan, ali uzbudljiv zadatak pronaći odgovore na sva pitanja o igri, i samo provesti vrijeme u ugodnom razgovoru.

Sretno u igri, hrabri mornar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more