Oznake

Bitka za PlayerUnknown

Alternativna imena:

Igrači Igrač Nepoznat Igra Battlefield.

BattleUrtea PlayerUnknown, koji su postali dostupni u ožujku 2017., nadmašili su sve rekorde prodaje. U samo tri mjeseca kupilo ga je 7 milijuna ljudi, što je tvrtki donijelo znatan profit. Razvio svoju korejsku tvrtku Bluehole za takve platforme:

  • Windows
  • Xbox Jedan
  • PlayStation 4

Projekt je rođen zahvaljujući Brendanu Greenu, koji je smislio smjer igre "Battle Royale". Sve je počelo kada je radio u drugim tvrtkama na različitim projektima. Nakon što je vidio uspjeh tehnologija koje je primijenio, Brendan je odlučio da je došlo vrijeme za solo izvedbu. Njegova igra je multiplayer strijelac, realan simulator preživljavanja, gdje se svatko bori sa svim raspoloživim sredstvima.

Preživjeti po svaku cijenu.

Play PlayerUnknown's Battlegrounds u igri u isto vrijeme mogu tisuće igrača sudjelovati u jednom ili timskom načinu rada. Scenarij je jednostavan sto sudionika bačen na pustinjski otok u različitim dijelovima. Jedinstvenost je da odlučite kada ćete napustiti zrakoplov. Sudionici nemaju ništa što bi pomoglo u ostvarenju misije, ali sve te stavke su na otoku, i samo ih je potrebno pronaći.

Lako je reći

, ali nije lako dovršiti zadatak, jer samo jedan preživjeli ili grupa mogu postati pobjednici u slučaju timske igre. Usput, nagrada u slučaju solo izvedbe mnogo je velikodušnija nego u slučaju para. Morate pronaći komplete za prvu pomoć, oružje, samo stvari koje bi mogle biti korisne. Svi igrači love ih, a vrijedno je pronaći predmemoriju kako prava bitka počinje teći u klaonicu.

Ali ovo ne bi trebalo odvratiti one koji žele preuzeti BattleUnitala PlayerUnknown-a. Naprotiv, svatko će moći pokazati na što je sposoban u uvjetima stalnog sukoba. Ovdje je sve važno, i sposobnost da se prikrije na tlu, i sposobnost da se promijeni mjesto, i cilj snimanja.

Oružje, oprema i oprema.

komada oružja također je dovršeno, ali još ga morate dobiti. No, na stroju možete pričvrstiti mnogo korisnih komada od supercrkve i povećati količinu spremnika na sustav za gašenje požara. Izbor oružja poput ovog:

  • Pištolji
  • Automatski strojevi
  • Vintovki
  • Arbalety
  • Oružje
  • Karabine
  • Machine Guns
Ali osim vatrene moći, postoji i hladno oružje, a ako nije pri ruci, čak će i tava i poker učiniti.

Podrška za kacige i prsluke različite jakosti također su osigurani. Ostala odjeća također je u potpunosti dostupna, tako da se oblačite s ukusom. Ako ne pokupite ništa iz slobodnog izbornika, potražite u trgovini i kupite nešto modernije za pravi novac.

Nastavljajući na PlayerUnknown's Battlegrounds igrati, na red će doći upoznati s izborom vozila. Nema mnogo modela automobila, a karakteristike nisu sasvim različite, a kapacitet je unutar 2-5 osoba. Uz oštar preokret, mogu se prevrnuti, a također i jako iznenađeni pomicanjem pod vodom.

Ostaje za reći o zoni na PlayerUnknown bitkama. Čim sletite na otok, vidite se na karti s tri područja. Vaš zadatak je da ostanete u bijeloj zoni, eliminirajući od nje suparnika. Krug se postupno sužava, tako da se stupanj napetosti povećava, jer svatko želi istu stvar kao i vi. Oko bijelog označenog plavog područja. Riječ je o zoni otuđenja, gdje sudionik tijekom boravka na njemu povremeno prima štetu, što potiče akciju. Treća zona je crvena, tzv. Područje granatiranja. Krećite se po području kako želite, ali ostanite živi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more