Oznake

Pockie Saints

Alternativna imena: Pockie Saints

Pockie Saints online - masivno multiplayer role-playing game žanr fantastike, pratiti u 2D formatu. Izvorni projekt NGames, pri čemu je moguće osjetiti sveto. Igra donosi priču o tome kako su se bogovi su stvorili 12, sada je upravljanje izvanrednu svijet. Iz kaosa svemira jednom, rođen oko Boga i Isusa boga kaosa Creel. No, ubrzo postaje jasno da oni ne mogu biti zajedno na terenu, jer je to jednostavno ne stane njihovu silnu snagu. Beznadan svijet se počeo raspadati. Isus je odlučio da varaju se riješiti protivnika. Jednom je podpoit Creel sveto vino i zaplijenila trenutak. Isus je napao Creel učinio, tako da je bio bačen u svijet smrtnika. No, ova pobjeda nije donio željeni učinak. Na vrhu planine Henan Creel ogromna stabla proklijala i postala ispunjena kaotične snage wracking ljude. Isus je ubrzo otkrio da on nije u stanju nositi se s upravom svijeta i stvorili 12 bogova, te je zatražila da joj se ne lak zadatak. Svaki od njih je morao preuzeti odgovornost za jedan dio godine. Tako je bilo konstelaciji zove Blizanci, Vaga, Vodenjak, Rak, Škorpion, Ribe, Ovan, Lav, Strijelac, Bik, Djevica i Jarac. Osoba rođena pod znakom ovaj ili onaj način, dobiva određene ovlasti i blagoslov bogova. Ono što se dogodilo kao rezultat događaja, možete naučiti, s početkom Pockie Saints igrati. Radujemo se nevjerojatna avantura u svijetu nevjerojatno i neshvatljivo. Što je sudbina bi ste izabrali za svoj lik, on će definitivno biti u mogućnosti utjecati na ono što se događa oko i rasti sve dok ne dođe do željene visine. Tvrdoglavo slijediti svoj vlastiti put, jeste li ikada otvoyuete priliku da vladaju svijetom!

Igrajte Pockie Saints može bilo tko, bilo tko zainteresiran za ovaj proizvod na internetu. Sistemski zahtjevi su vrlo skromni odličnoj igrivosti dogodio na računalo srednjih parametara. Sve što je potrebno kako bi se premjestiti na gaming prostora - to Pockie Saints rekord. Morate ispuniti obrazac pisanjem sljedeće podatke: broj putovnice, password, Ponovite lozinku, e-mail adresa. Imajte na umu da je činjenica stvaranja računa, prihvaćate uvjete ugovora.

Na početku igre Pockie Saints omogućuje vam da odaberete odgovarajući razred. Koja je razlika između ratnik, čarobnjak i ubojica? Neka je obratiti pozornost na osobitosti postojećih klasa. Snažni stas ratnici omogućuje im da služe kao zaštitni snagu. Oni su uvijek spremni da se na liniji vatre na sebe da drugova u ovom trenutku mogao napasti neprijatelja. Postoje oni bold osobnost elitnom carstva. Ubojica je smatrao najbrži i najopasniji. Njihovi pokreti su jasne i munje. Čak najsmjelijih neprijatelji bojali ubojice. Predstavnici ove klase su dizajnirani kako bi uništiti sve izdajice carstvo. Magee obdareni posebne magične moći s kojima može da uništi neprijatelje i liječiti suborce. Na bojištu, velika pomoćnik. Svaka od tih klasa ima svoju vještinu stablo, u kojem se razvijaju. Odabir za klasu koju će biti idući na unaprijed određenu putu.

Osim sposobnosti likova, tu su i druge karakteristike koje su zajedničke za sve. To, primjerice, snagu, mudrost, spretnost, vještina, upornost i drugi parametri. Trebali bi tražiti povećanje brzina prijenosa podataka, ako želite biti uspješni u Pockie Saints online. Od rođenja na vas će se zaštitnički prema Bogu pod horoskopski znak u kojem ste rođeni. Usput, je rekao da sa svake razine ćete otvoriti nove mogućnosti, osim ako ste razljutilo da je skrbnik. Dakle, dostigavši ​​nivo 10, moći će dobiti medalju, uz pomoć dodatnih atributa se povećao. Vlasnik medalje blizu dobivaju moć Gospodina Boga.

Što drugo je lijepo u gameplay je činjenica da Pockie Saints Vi ćete igrati u društvu životinja. U početku ćete imati kućnog ljubimca, i morate ga dovesti na svoju naklonost. Kućni ljubimci - dobri pomoćnici u svim svojim poslovima. Usput, ne zaboravite da ih ažurirati i pratiti njihov stupanj razvoja.

Možete postati svetac sada! Pa, što je igra još uvijek nude nešto slično? Ne propustite priliku da se zabavite i provodite vrijeme zajedno zasićen Pockie svecima! Uživajte u gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more