Oznake

21. stoljeće podne

Alternativna imena: 21. stoljeće podne

Space online igre Usred dana 21. stoljeće poziva vas na stvaranje i razvijanje vlastitog koloniju na jednoj od planeta u Sunčevom sustavu, ali i okušati se u osvajanju novih teritorija za vađenje jedinstvenih resursa. Na online podne 21. stoljeća koju će graditi baze, razvoj infrastrukture, traži važna za razvoj resursa, a sve to u pozadini kozmičkih-urbana krajolika.

Game Usred dana 21. stoljeće online stvoreno na motoru, Flash, tako da konfiguracija računala izlagao neke zahtjeve sustava. Dakle, igrati igre online Usred dana 21. stoljeće zahtijeva računalo

• Operativni sustav Windows 98/2000/XP ili Vistax32/Seven,

• procesor Pentium 3 800 MHz i više,

• 256 MB RAM-a,

• 64 MB grafička kartica ili viša,

• stabilnu internet vezu.

• Adobe Flash player.

Kao i za preglednike, podne 21. stoljeća online igre, koji je podržan od strane svih preglednika.

Pridružite nam se u igri podneva 21. stoljeća počinje s izrazom "ulazak u akademiju", kliknite na njega i prije nego što ste došli da ispunite svoje podatke na terenu. Unesite

• nadimak - nadimak

• rješavanje trenutne spremnik

• Lozinka

• kod za verifikaciju.

Za provjeru podneva 21. stoljeće je završen, ugovor upute i prihvatiti vezu aktivirati svoj račun, što je u pismu koje dolazi do određenog e-maila.

Dakle, vaš u podne 21. stoljeća on-line prijave potvrđene i grmljavinu intergalaktičkih ratova ste dobili u ovom uzbudljivom kozmičke stvarnosti. Možete početi igrati podneva 21. stoljeća planet Orion, to će biti vaš osobni položaj. Likovi ovdje su standardni, ali možete odabrati jedan od tri frakcije:

• kolonizatori

• trgovce

• gusari.

Letjelica je također dodijeljen standard koji ste upravo pročitali njezine parametre.

Dakle, u bliskoj budućnosti, ili ćete osvojiti i istražiti nova područja, odnosno drže ekonomije ili za putovanje u svemir pirat sa zlim namjerama. Pa, do sada, zadatak prioritet će biti opremanje svoju koloniju, za "pokrivanje na začelju."

Glavni resurs u galaksiji - je energija. Možete ga dobiti iz elektrane, koja će se graditi. U zatvoru možete graditi tvornice, koja će okupiti module za svemirske brodove. Vaš glavni zadatak u ovoj fazi - izgraditi vlastiti vozni park, jedini način na koji možete sigurno kretati u galaksiji, ali u slučaju napada dati adekvatan odgovor.

Jednako važan resurs - Vodik, koji lete svemirskim brodovima. Ekstrakt je jednako važna kao i energiju.

Osim njih, tu su na planetama resurse poput bakra, silicija i zlata. Svaka od tih sredstava za vas proizvoditi nano-roboti će biti vaš vjerni suradnici u svim djelima.

U 21. stoljeću podne igraju posebno zanimljiv jer se može napuniti svoju flotu ne samo za izgradnju postrojenja za proizvodnju brodova. Na primjer, možete i dalje napadaju brodove, pljačkaju ih, uzimajući na brodu. A za to ne mora nužno imati svemirski brod i hrpa šik iskustva. Ovdje je važno taktika dobro i glavu, naravno. Također svojoj floti možete dodavati splavarenja brodove, odvesti ih u tow i otići na koloniji, tamo nano-roboti će imati slatkiša.

Najveća prijetnja, pogotovo za dio trgovaca su stranci koji su pozvani Trinnitami. Ovaj stranac gusari, njihov cilj - Pokretno resursa. Uočite da dolaze gotovo nemoguće, tako da je naglasak na obranu od njih - je brzina odgovora. Pa i masa - veća vaše flote, lakše igrati igru ​​online Usred dana 21. stoljeće za sve grane razvoja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more