Oznake

Cijeli Pi

Alternativna imena: Cijeli P

Cijeli Pi-line - je browser online avantura stvorio u stilu ironičan strip, post-apokaliptičnom trileru s puno različitih humorom nacrtana mutante, zombija i čudovišta.

Radnja je ovo: svijet katastrofu nakon eksplozije Hadron Collider prisiljeni su preživjeli se bore za njihove živote u ozračju sudnjeg dana. Igrom slučaja, krivac za ono što se dogodilo je vaš lik, koji sada putuje svijetu koji se mijenja, odgonetavanje splet zemljište zagonetke i uništava mutirane creepy stvorenja. Nakon što je preživio Cijeli Pi, morate spasiti sve ljude.

Sistemski zahtjevi su zanemarivi, kao ove igre preglednika. Može se igrati s bilo kojeg računala s pristupom na Internet, to ne zahtijeva pred instalaciju. Kako bi se igrati igru ​​online Cijeli Pi, potreban vam je besplatan punu registraciju Pi.

Pridružite nam se u igri Cijeli Pi ide ovako: online igre, kliknite na "Play", a zatim unesite svoje korisničko ime (ime u igri), odaberite svoj spol i vrstu karaktera.

Slijedeće što je potrebno za stvaranje, ili kasnije ne mogu biti prijavljeni s istom prijavom. Kliknite na "Registracija" gumb, upišite svoj e-mail i lozinku. Na ovaj Pi Cijeli registracija je dovršena. Sada možete igrati online Cijeli Pi.

Igra vam daje izbor tri vrste muških likova i tri žene, koje se razlikuju u svojim karakteristikama.

  • Snaga - mišićava prednost i Amazon
  • Stunt Bestia i koristi se u borbi prevari
  • Imamo intelektualac i pametan znanje povećati zaštitu

Ugrađena igra Cijeli Pi-line, uglavnom na obavljanje poslova i potraga bitke protiv računalnih čudovišta ili drugim igračima. Radi posao, dobit ćete nagradu oružja i korisne stvari. Zadaci se izvode u strogim redoslijedom.

Bitke u igri odvijaju u koracima, svaki red vremenski ograničeno. Ako nemate vremena da bi potez, od vas će biti smješteni u slučajnim i moždanog udara ide na protivnika.

Ovaj online igra Cijeli P ima dvije vrste mjestima: Combat i mira. U borbi ćete prošetati mjesta za zadatke, one su pune zombija i mutanata, njihovo uništavanje će povećati razinu i napuniti arsenal oružja i pomagala. Također tu možete pronaći vrijedne stvari koje su se naknadno mogu koristiti ili prodati za proizvodnju oružja.

U mirnodopskim mjestima borbe se vode, što će se vratiti za kupnju potrebnih stvari u borbama ili prodati nešto što ne trebate kupiti upute za izradu nove stvari i dobiti nova radna mjesta.

Potpuno Pi online igre ima veliku raznolikost u izboru oružja, to je dio skupa odjeća za svaki od lika. Oružje se može kupiti, možete poginuti za čudovište, ili to učiniti sami prema uputama. Što se tiče zaštite, sigurno oklop štiti od nekih vrsta oštećenja:

  • Tjelesna
  • Požara
  • Ballistic

Također, za pobjedu nad neprijateljem, bit će vam na raspolaganju:

  • "Ukrashaki" , koji bi se poboljšala sposobnost lika;
  • Raskhodka Dopunska oružja i oklopa (napadač, stimulansi, granata, bombi)
  • Fitch sposobnosti (natprirodne lik pojavljuje nakon nesreće), koji će vam pomoći da igraju na Full Pi. Oni mogu uzrokovati štetu neprijatelju, kao i liječiti vlasnika

Da bi karakter, možete odabrati jedan od tri satelita ljubimcima: Raven - više pogodna za zaštitu likovi Vargan - za distribucijska znakova Kisssa - za spretni. Na višim razinama može biti u punom Pee igru ​​pitoma novih satelita, ako ima potrebne resurse. Svi kućni ljubimci s svaka razina povećava u svojim mogućnostima, povećava šanse za karaktera i pomaže mu u borbi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more