Oznake

Portal 2

Alternativna imena: Portal 2

Igra Portal 2 je vrijedan nastavak izvrsnog projekta. To je projekt izrađen u žanru izvorne zagonetke iz prve osobe. Prvi dio igre izašao je 2007. godine i odmah je postao favorit mnogih igrača. Već 2010. godine developeri su najavili objavljivanje nastavka, a početkom 2011. već je održana službena prezentacija. U nastavku projekta razvija se prethodno deklarirana igra. Kroz igru ​​ćete morati riješiti sve vrste zagonetki koje su izgrađene na radu posebnog uređaja koji može stvoriti portale ili, ako je lakše govoriti, odmah prenijeti ljude s jednog mjesta na drugo.

Portal 2 pc ima prisutnost kooperativnog načina rada, zahvaljujući kojem se misija može prevladati zajedno. Glavni događaji u igri se događaju neko vrijeme nakon akcija opisanih u prvom dijelu igre. Osobno možete posjetiti napušteni laboratorij specijaliziran za proučavanje portala.

Da bi proces igre započeo za vas, morat ćete pre-download 2 preuzeti. Do danas, možete slobodno preuzeti igru ​​s portala Steam, gdje će vas instalacijska datoteka koštati samo 12 dolara. Nakon što instalirate igru ​​na svoje računalo, možete saznati da glavni lik ostaje ista lijepa djevojka Chell, koja će se suočiti s ne baš uravnoteženim, ali iznimno pametnim superračunalom. Za one koji više vole igrati na portalu 2 u suradničkom načinu rada, bit će dostupna zasebna priča.

Gledajući drugi dio igre, shvaćate da je njegov prethodnik bio samo eksperiment, uspješan trening prije pokretanja nečeg briljantnog. U novom projektu naći ćete veliki broj novih zanimljivih elemenata igranja. Čak i unatoč činjenici da je trajanje igre Portal 2 značajno povećano, igrači koji su već uspjeli osobno testirati projekt tvrde da prolaznost ostaje njezin najvažniji nedostatak. I još jedan problem je što postaje nezanimljivo ponovno pokrenuti igru ​​sve zagonetke i zagonetke po prvi put su toliko zapanjujuće da je jednostavno nemoguće zaboraviti značajke njihovog prolaska.

Pripremite se za igranje portala 2 koji će vam biti oduševljeni i usredotočeni. Nakon malo vježbanja u prvom dijelu, možete sigurno nastaviti s zadacima drugog. Bit ćete ugodno iznenađeni izvrsnom grafikom i kvalitetnom ugodnom glazbom. Ako je ranije bilo potrebno podvrgnuti sva sredstva pri ruci za granatiranje kako bi se zaštitili od metaka, onda su u nastavku razvijatelji pripremili originalnije trikove, kao što su leće koje lome svjetlo, laseri i druge značajke.

Da biste doživjeli sve, naravno, morate preuzeti i osobno testirati igru, a površno se možete upoznati s prednostima gledajući Video Trailer for Portal 2.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more