Oznake

Posljednji bastion

Alternativna imena: Posljednji bastion

Browser based online igra posljednji bastion skriva silan svijet pun mašte avanturu. Ova prekrasna igračka ne trebate instalirati bilo koji od njegovih posebnih obilježja od svog računala ili mobilnog telefona, jer se radi o platformi WML. Drugim riječima, igrati online posljednji bastion, vi samo trebate internetsku vezu i moderan tip preglednika Opera.

Pridružite u igri posljednji bastion zahtijevaju punjenje u sljedećim područjima:

1) Vaše korisničko ime (ime igre).

2) pravo ime.

3) Grad vašeg boravka.

4) Vaš kat.

5) utrke, u kojoj igrate.

6) Učinkovito E-mail.

Na istoj stranici - Registracija posljednji bastion - što ukratko predstaviti pet utrka s utorom

1. Ljudi - imaju prosječne osobine, ali su ratnici po prirodi.

2. Vilenjaci - vrlo brz i precizan otkucaja.

3. Patuljci - Uvijek oklopnih (oklop vlastite izrade) i nije slaba stvorenja.

4. Orci - junaci u svojim otkucaja. Olovo u ovom području.

5. Hobiti - najmanji rast narodec ali iznimno uvorotlivy.

Nadalje pritiskom tipke "u igri" stage posljednji bastion on-line prijave može se smatrati uspješno završena.

Njegov prvi igra potraga dobivate na samom početku - stari ribar u selu. Sjeti se samo prije pokretanja posla nabavljati oružje. Da biste to učinili, slijedite strogo prema sjeveru - na gradskom Stoungard da tamoshnem dućan.

Bez obzira na vaš izbor rase, junak će biti prisutan i razvijati sljedećih pet obilježja:

• Sreća - utječe na sposobnost za gol kritički hit ("kritike" nanošenje najveću moguću štetu) i rijetku priliku za opremanje objekta (možete ili pronaći ili kucati s čudovištima).

• Snaga - utječe na učinkovitost vašeg napada i obrane.

• Agility - omogućuje igrati online posljednji bastion, dodging neprijateljske napade.

• Izdržljivost - utječe na otpor junak u pogledu zdravlja i njegova sposobnost da bi se dobio ikakve troškove (inventar).

• Intuicija - utječe na preciznost štrajkove.

Plus, posljednji bastion online igri ima svoj moral! Međutim, ovdje to djeluje kao materijalne vrijednosti. Kao iu stvarnom životu, morala je podijeljena na:

) Pozitivno → omogućuje kupnju stvari u trgovinama po nižim cijenama;

B) → negativan utjecaj na snage moždani udar, uzrokovan silom oružja.

Hvala na zadnji bastion pustolovinama igrati, svakako, to će biti puno zanimljivije, zbog njihove uspješne provedbe može steći iskustvo, novac, ili iste moral. Malo novca: Igra valuta zove se "dinara." Iako vaš račun čim počnete igrati posljednji bastion, a naplaćuje se 50 dinara, u budućnosti ", da žive udobno," morat će raditi ili sudjelovati u plaćenim borbama.

Ako ste zabrinuti da, zbog prometne nezahtjevna, morat ćete nigdje okrenuti, ne brinite: igralište je dovoljno veliko da bi se omogućilo igračima da putuju i naći dosta na tom hrpom avanture. Isto vrijedi i za oružjem: Dolazak Bastion Online daje dosta širok izbor oružja i streljiva, i vi ste vjerojatno da se osjećaju slighted u ovom području.

Ako u bilo koje vrijeme, a borave u ogromnim svijet igre pod nazivom Arden (samo poslati ovdje posljednji bastion online igre) želite provjeriti svoju povijest, možete posjetiti mjesnu knjižnicu za studij postoje kronike. I pored toga što ovdje očekivali mnogo više svakovrsne zanimljiva. Dođite i uvjerite se sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more