Oznake

Posljednja bitka

Alternativna imena: Zadnja Combat

Posljednja bitka online - multiplayer role-playing logika igra u fantasy stilu.

Online igre Posljednja bitka ne nameće određene zahtjeve sustava, dok god imate internetsku vezu i preglednik.

Pridružite nam se u igri Posljednja bitka pita za nadimak - ime vašeg lika, budite oprezni, jer se ne može promijeniti nadimak. Tada ćete morati upisati svoj mail i lozinku, te odrediti spol karaktera. Posljednja bitka Online registracija se zatvara odabira željenog utrku i ulaska kod sa slike kako bi bili sigurni da niste bot. Nemojte zaboraviti da se sporazum upute.

Posljednja bitka online igre vam nudi izbor između dvije utrke:

- Noble elfidy

- Hrabri nekrolandtsy.

U ovom trenutku u igri predstavnika obje utrke otprilike jednako. Obzira na utrku ste izabrali će ovisiti o sučelju igre, kada igrate igru ​​online Posljednja bitka. Elfidy traže svjetlost i dobrotu, i nekrolandtsy - zlu uništenja. Utrke se uvelike razlikovati u izgledu, kao i njihov oklop i streljiva. Osim toga, različite skupove odjeće su upoznati s likovima različitog spola.

Posljednja bitka online igre ima vrlo originalni sustav borbe. Razotkrivanje tri uzastopna čipove (kamenje ili lubanje) od iste boje, boreći trgovinske udarce. Dakle, ishod bitke ovisi ne samo o razini borca ​​koji je ili čarobnjak ili ratnik, a ne samo na njegovom oklopa i oružja, ali i iz logičkog razmišljanja igrača i vještine s kojima on raspolaže sredstvima na raspolaganju. Stoga se preporuča da igrači izgledaju na tribini, koja je živa rasprava o mogućim taktike i strategije koje mogu dovesti do pobjede u borbi.

Borbe su dvije opcije:

- Dvoboj. Vi se boriti jedan na jedan s karakterom svog razini.

- Kaotične bitke. Ova borba je služio poseban program, a svi koji su imali samo jednu minutu žele sudjelovati u borbi, nasumce podijeljeni u dvije ekipe.

Ako ste propustili tijekom borbi više od tri okreta, od vas će biti diskvalificiran. Za pobjedu da steknete iskustvo i novac.

Osim toga, za ubojstvo jednog igrača karaktera u fer borbi, možete dobiti medalju, jačanje određene karakteristike. Pa, ako ne i sretan, medalje mogu kupiti dijamante.

Tvoj lik kad igraju u posljednje bitke, dobiti svoje imanje, u kojem on može rasti bilja za iscjeljivanje napitaka i napitaka koji povećavaju moć (to će biti njihov vlastiti kuharica s žbuke i tučak). Napitaka može samo piti prije borbe. Imanje se još uvijek može dostaviti posebnu statuu podno kojih onda će se naći rijetke napitke. Ako takva galama niste zadovoljni, standardni set eliksire i napitke možete kupiti iu radionici. Osim toga, u gradu možete pronaći mnogo različitih institucija s različitim funkcijama potrebnim za uspješno igrati u posljednje bitke. To

- Trgovina

- Kupnju,

- Kovačnica

- Krčma

- Bank.

U trgovini možete kupiti puno stvari, i oružje, ali neke od tih stvari koje će biti u mogućnosti da haljina je stigao samo do određene razine. Osim toga, treba popraviti oklop ili se prikupiti od krhotina koje ostaju na bojnom polju nakon što je porazio protivnika.

Kada igrate online igru ​​Posljednja bitka, onda ćete imati priliku za ulazak u Uniju kao sporazume s drugim igračima, a gosti - Potrage s mnogo pametan zagonetki i prikrivanja opasnosti za život karaktera.

Maksimalna razina razvoja likova u ovom trenutku - jedanaesti. Igra je u beta testiranju.

Posljednja bitka Registracija će se otvoriti pred vama mali, ali uzbudljivo u svijetu u kojem ne samo da su snaga i visina, ali logika može pomoći da ostvari pobjedu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more