Oznake

Total Domination

Alternativna imena: Total Domination

Igra Total Domination razlikuje se s nezaboravnom grafikom, kvalitetnom glasovnom igrom i širokim mogućnostima za interakciju između igrača.

Sustavni zahtjevi

Zahtjevi sustava

zadovoljit će sve: kako bi se okušali u post-apokaliptičnim bitkama, trebat će vam samo računalo i internet. Krediti se primaju kao porez na stanovništvo sektora. Više ljudi - više novca.

  • Crystals - može se dobiti podizanjem razine i za dovršavanje zadataka. To je univerzalni izvor za koji se stječu svi drugi.

 

Technologies

Tehnološko stablo obećava igraču blago znanja i prijenos mogućnosti. Svaka nova tehnologija otvara se tek nakon proučavanja svih prethodnih na grani. Neke od njih se ne mogu proučavati bez izgradnje određenih zgrada. I, sukladno tome, mnoge zgrade u sektoru ne mogu se graditi dok se ne prouče određene tehnologije.

Building

U igri postoji mnogo različitih zgrada, od kojih svaka obavlja svoju ulogu. Ukupno, postoji 5 vrsta objekata, kao i prilika za proširenje sektora i korištenje usluga Black Market. Dostupne kategorije zgrada:

  • Resource - sve zgrade povezane s dobivanjem urana, titana ili kredita.
  • Kombinacijski centri različitih vrsta.
  • Vojne - baze i tvornice za proizvodnju vojne opreme.
  • Zaštitne - obrambene strukture, kao što su zidovi, vrata, tornjevi i oružje.
  • Dekorativni - dodatne korisne dekoracije sektora. Na primjer, robot serviser.

Troops

igrač je dostupan 4 vrste trupa, od kojih svaka nudi izbor od velikog broja jedinica:

  • Infantry.
  • Oprema vozila.
  • Artillery.
  • Aviation.

Proces igre

Total Domination online omogućuje vam da razvijete vlastiti sektor ekstrahiranjem resursa, izgradnjom zgrada i tehnologijom učenja. Uspješna raspodjela postojećih snaga omogućit će im da prošire svoje posjede i ojačaju vojsku. Na karti svijeta, pored vašeg sektora, postoje sektori drugih igrača, kao i slobodna mjesta koja se mogu opljačkati ili zaštititi od pljačke. U igri Total Domination mjesta - siguran izvor dodatnog iskustva, pa čak i vojnih jedinica. Istražite i napadnite svoje resurse. Ulaskom u klan primit ćete dodatne bonuse. Na kraju, ima li mnogo prilika da jedna osoba zadrži svoj položaj na bojnom polju?

Kako pobijediti bez donata?

Igra pruža mogućnost dobivanja dodatnih virtualnih "kolača" za pravi novac. Neki igrači su prilično zadovoljni ovom mogućnošću, ali drugi kategorički odbijaju nešto ulagati u svijet igara. Mogu li pobijediti bez donata? Da. Strategija totalne dominacije je slobodna za igranje. Ne samo igrati, nego i pobijediti. Da biste to učinili, potrebno vam je strpljenje i poznavanje svih značajki igre, njezina gospodarstva i strategije vođenja rata. Ali glavno oružje u vašim rukama bit će diplomacija. Komunicirajte s drugim igračima, tražite prijatelje i saveznike, pridružite se klanu i ni jedan donator neće vas moći pobijediti.

Igra Totalna dominacija impresionira svojim post-apokaliptičnim okruženjem i opsegom. Ova strategija pruža opsežne mogućnosti za interakciju između igrača: morate pronaći saveznike, osigurati svoj sektor od neprijatelja, napasti sektore suparnika, trgovati sa susjedima. U Total Domination igra se preporučuje za ljubitelje MMO igara.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more