Oznake

Prototype 2

Alternativna imena: Prototype 2

Prvi dio igre prototip je prihvaćen od strane igrača za "živjeli". Projekt je vrlo jasno pokazala kako ljudi mogu živjeti, obdarena posebnim sposobnostima "običnih smrtnika", brutalnih mutanata i čudovišta. Pozornost javnosti od prve minute u igri prikovan protagonista - Alex Mercer, koji je sa svojom karizmom i prisiliti moći uravnotežiti sve gameplay. Usput, s glavnim likom i povezan prvo iznenađenje pripremio Prototype 2 kom. Ako ste u nadi da zadovolji omiljeni Mercera, onda ćete biti blagi razočaranje - sad umjesto da će morati igrati agresivnije crnu policajca koji je izgubio svoju obitelj, jer vyrusa navodno izdao Alex.

U principu, to je napomenuti da je igra Prototype 2, s jedne strane, vrlo slično kao i njegov prethodnik, ali s druge strane čini se da je potpuno jedinstven i jedinstveni projekt. To samo goriva javni interes. Agresivniji raspoloženje prisiljen usredotočiti na igru, pomno promatranje sve akcije likova i analiziranje ih.

Kao što je već spomenuto, igra Prototype 2 na računalu promijenit će se protagonist - zove cinični Negro James Heller. On teži samo jedan cilj - osvetiti svima koji su na ovaj ili onaj način povezani sa stvaranjem i širenja virusa u cijeloj državi. Prije svega, James, naravno, želi osvetiti Alex, ali nakon sastanka s Mercer također negativno pogođeni virusom. Odmah prevladati nekoliko stupnjeva mutacije Heller, oslobođen od bilo kakvih moralnih standarda, šalje se na izvršenje svoje misije.

Za početak igre, morat ćete morati preuzeti Prototype 2. Učinite to brzo i jednostavno posjetite dućan stranicu pare, gdje instalacijsku datoteku samo vrijedi 30 $. Nakon postavljanja projekta, možete početi igru. Ako ste igrali prvi dio, zasigurno ćete primijetiti jedna velika razlika - tek nakon početka igranja protagonista ima većinu vještina i sposobnosti koje Mercer primili tek nakon izvođenja određenih zadataka. Na videosnimkama od Prototype 2 trailer potpuno jasno da je James prerasno može izvoditi na zidovima, lete u nebo i baciti automobile poput teniskih loptica. Možemo samo zamisliti što će sila Heller imati najmanje usred igre!

Igre Prototype 2 će pokazati kako apetit može imati Supermana. Vi osobno vidjeti kako James guta plijen cjelinu, au isto vrijeme u potpunosti preuzima svoj oblik, ovu značajku, usput, omogućava nam da provode najviše ludu strategiju. Dakle, gutanja neki čuvar reda, možete, naoružan pištoljem, izvoditi iz baze nezapaženo. Jeli čudovišta izgled se ne mijenja, ali osnažiti svoje sposobnosti.

Gledajući u kadru za igru ​​Prototype 2 trailer video, nehotice udario po skali od projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more