Oznake

Hero's Way

Alternativna imena: Hero's Way

Ig Staza heroja: epska i moderna.

Svijet fantazije sa svojim zmajevima, vilenjacima, demonima i drugim fantastičnim stvorenjima postao je poznat i poznat. Ljubitelji ovog žanra prošli su tisućama cesta, okruženi jednorogima i vilama, pa ih je stoga vrlo teško iznenaditi. Međutim, s vremena na vrijeme programere svitanja na veliku ideju, a sada, pred igračima, čini se da je upoznat svijet, ali s novim isprepletenost čuda.

K takva zabavna multiplayer igra u browseru Put junaka. Sadrži sva stvorenja koja se spominju, magija također nije nestala, ali se pojavio tajni sastojak steampunk. Sada, uz uobičajeno oružje za takve scene, postoji i dodatna kategorija vatrenog oružja. Retro sačmarica izgleda pored mača s dvije oštrice, a osoblje čarobnjaka je vrlo kreativno. I koliko je opravdana njezina pojava u ovom kraljevstvu, shvatit ćete kad počnete put junaka da se igra. Ostatak će morati riješiti takve stvari:

  • Create Hero
  • Dajte mu elegantno oružje
  • Pobrinite se za farmu
  • Da biste sudjelovali u borbama s drugim igračima
  • Warring demoni i njihovi šefovi

heroja i njihove sposobnosti.

Prema tradiciji, svaka igračka ima priliku odabrati glavnog glumca:

  • Mag pametno isprepliće formule magije, usmjeravajući ih protiv neprijatelja.
  • Ratnik je najjači, nanosi fatalne rane i dugo podnosi neprijateljske napade.
  • Hunter s oštrim okom koji vam omogućuje da otkrijete plijen i pružite brz, točan udarac na metu
  • 10000 Ubihitsa nemilosrdan prema demonima koji su cijepanje grada apart. U svakom slučaju možete se osloniti na njega.

Nakon što ste odabrali sliku, možete igrati igru ​​Hero's Way. Razvijte vještine onih s kojima ste odlučili otići u Grad sumrak, kojim je vladao glavni gospodar, ali nikada nije bio u stanju zaštititi stanovnike od vojske pobunjenih demona. Sada je samo jedan način mobiliziranja snaga i odlučnog odbijanja. Daljnje akcije nisu neočekivane. Kao i uvijek u takvim situacijama, potrebno je poboljšati heroja. Postoje različiti načini za to, i svaki je važan na svoj način.

Koji bi trebali biti vojnici? Naravno, jak, izdržljiv, brz, okretan, prikladan, lukav. Sve ove osobine bit će naglašene u brojnim bitkama i zadacima, ali najprije ćete pronaći put registracije heroja. Jačanje svojstava miniranih ili dobivenih tijekom razvoja objekata, što također treba poboljšati. Svakako vam trebaju sve vrste oružja, jaki oklopi, ojačani oštrice. Čak i štabovi čarobnjaka prolaze neku vrstu evolucije, i postoje različite vrste. Uzgoj i težnja uvijek će biti tamo gdje je, glavno, aktivno sudjelovati u događajima.

V iPlayer Put junaka osigurava cehovski sustav, a ako se pridružite nekom od njih, dobit ćete snažnu podršku drugih igrača. S njima se možete ujediniti za opasna putovanja u tamnicu. Ako se uspijete sami nositi s sitnim demonima, onda njihov šef samo čeka priliku da slomi zjapeći samicu. Želeći prevladati glavnog demona i dobiti korisne resurse, bolje je djelovati zajedno. I dalje možete otići u arenu i djelovati u dvoboju, dokazujući drugima prednost.

Također, biti u cehu, baviti se vrtlarstvom. Svi ste ispravno razumjeli razvoj farme koja je uključena u popis zadataka igre. A ako se pobrinete za to s ne manje odgovornosti nego približavanjem sudjelovanju u borbi, dobit ćete vrlo dobre bonuse. U zaključku, želio bih naglasiti da je igra izašla lijepa, promišljena, dinamična, s zanimljivom mrljom znanstvene fantastike zajedno s uobičajenim elementima fantazije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more