Oznake

Put Hero

Alternativna imena: Junak igra

Ratnički način Online - besplatna multiplayer online igra, izrađene u žanr RPG stigla nam ravno iz daleke Kine. Online igre ratnika način je primjetan je i činjenica da je njegova osnova je povijesna prošlost svojoj domovini. Slični proizvodi u gotovo bez moderne igroproma i zapravo većina njih se oslanjaju na različite fiktivnih svjetova.

Pridružite nam se u igri ratnika način je vrlo jednostavna i jasna svakome tko želi probati igrati online ratnički način. Vi samo trebate unijeti svoje korisničko ime, lozinku i aktivirati svoj račun putem e-maila i voila - Registracija ratnički put preko.

Put od heroja online igre nije jednostavan. Kao što je ranije spomenuto, povijesne prošlosti, koja je služila u postavci za igru ​​je napravljen uz dužno studiozno, iako uz neke razlike. Bolno fantastičan pogled impresivna oklop i goleme mačeve, ali to nije sada. Igra je smještena u doba Tri kraljevstva - preporod samuraja ere i procvat konfucijanizma u Kini. Usput, zanimljiva značajka igre je da se tijekom igranja ćete morati prostudirati osnove konfucijanizma i kineske povijesti u to vrijeme, pa čak i položiti ispite u tim predmetima. Slažem se, prilično neobičnu potez.

Ukratko - što je u igri od strane predstavnika tri kraljevstva boriti jedni s drugima za priliku da se održi teritorije i zgrade koje pružaju stanovnicima svoje države i prave ugodne bonuse.

Zanimljiva značajka igre je potpuni izostanak obvezujućeg karaktera i klase. Razvijanje svoj avatar je samo u vašim rukama, a sposobnost svaki razred i svaki stil borbe su vam na raspolaganju u svakom trenutku. Jedine stvari koje vas potiču da mislim - tako da je na svoj zahtjev hibridne klase, kao što je poznato, među razreda ravnoteža je skovao ne casual i nije uzalud, a to znači da su likovi idu isključivo po jednoj grani će zahtijevati više od predstavnika hibridni razvoj.

Zanimljivo, u dalekoj Kini je vrlo oštre razlike odnose se na igre, što znači da, ako ste naveli prilikom registracije svoj seksualni ženku, a zatim igrati online ratnički način možete samo lik-žena. Ovdje je takva ćud kineski programeri mogu značajno pokvariti doživljaj igranja sa svim ljudima koji vole stvarati ženske likove i obrnuto. Put heroj igra online nije umoran i razne trikove kako bi nas iznenaditi programere, dizajniran za mame već iskusnih igrača u svojim mrežama.

Zanimljiv aspekt ovog online igre je imati bot igra desno iz kutije. To je vrlo lako s obzirom na činjenicu da su neki zadaci, koji usput mnogo ludi, uzrokuju ubojstvo nekoliko tisuća čudovišta i to učiniti sami, ali to je moguće, ali to bi se masivnu količinu vremena. Najviše bodova iskustva zaradio karakter za uspješno izvršenje zadataka. Osim glavne linije potraga je obitelj, klan, i naravno dnevnih zadataka.

Ljubitelji životinja vole kućne ljubimce sustav implementiran u igri za "živjeli". Možete steći gori ili asistenta koji će podijeliti s vama naučene lekcije i od vremena do vremena za krpanje svoje stvari. Igrajte ratnički put puno bolje s prijateljima, a evo i zašto.

Socijalna komponenta igre je napravljen na razini. Osim uobičajenih klanova, igrači se pridruže u obitelji. Najviša razina razvoja i rasta karijere - titulu cara, koji je, sudeći po ambijentu, igra samo tri. U ratničkim način može igrati bez znajući Kineza.

Igra savršeno lokaliziran na ruski te je u procesu otvorenog beta testiranja. Nemojte lutati, instalirati igru ​​i postati jedan od najmoćnijih imeratorov Tri kraljevstva.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more