Oznake

Načini Priče

Alternativna imena: Načini Priče

Načina Priče online - ovaj kolektivni multiplayer realnom vremenu strateška, dobila je 2011 nagradu za "Best Newcomer". Načini Priče online igra počinje s činjenicom da su ti dani malo selo u kameno doba, morat ćete razvijati, radi gradnje, razvoj znanosti i tehnologije.

Načina Priče Online igra ne podizati nikakve posebne zahtjeve za računalom igrača, glavni uvjet - internetsku vezu.

Pridružite nam se u igri način Priče traži upis imena pod kojima će vam se pojaviti kao u igri, e-mail i lozinku, kao i naznakom svog spola. Ako imate bonus kod za igru, i morate ga unijeti. Ako ste već upoznati s osnovama igre, možete tijekom povijesti online registraciju i zadanih vrijednosti za dodatne postavke, kao što su izbor rase, kontinenta, te klime grada.

U to vrijeme, kada se igraju u tijeku povijesti, možete odabrati koji način ćete glavu razvoj - hoće ratnik-osvajač zemlje, ili poznatih znanstvenika stvaranje otkriće ili razboritu političara zaraćenih riječ, ili, konačno, trgovac koji je upleten cijeli svijet mrežu trgovačkih putova. Put ratnika uzima najviše vremena koje ćete potrošiti svaki dan igrajući ovu igru, kao vaši susjedi brzo možete stići na razvoj i broj vojnika.

Prvo što će biti na raspolaganju za sve tri vrste resursa:

- Znanje

- Hrana

- Wood.

Općenito, kada igrate igru ​​način Priče online, od vas će imati veliku raznolikost resursa

- Osnovna (znanje, hrana, drvo, metal, novac)

- Strateški (granit, životinje čopora, urana, sumpor, gorivo, aluminij),

- Izvori rasta (voće, razne žitarice, meso, riba),

- Kulturna (vino, nakit, odjeća, glazba, filmovi).

Načina Priče online igra ima vrlo razvijene trgovinske odnose između igrača, tako da su svi resursi, osim znanja, možete uspješno trgovati.

Kako igrati Stazom povijesti, trebate odlučiti za koju utrku igrate. Sve u igri tri utrke: Europljani, Azijati, Indijanci. Svaka utrka ima svoje karakteristike, kao i oružje i postrojbe.

Osim toga, igra nudi za razvoj raznih krajolika, koje imaju svoje specifične proizvodnje i resursa depozita. U igri postoje 4 vrste krajolika:

- Livade,

- Stepa

- Desert

- Snijeg.

Isto tako, tvoje selo može se nalazi ili na kontinentu ili u obalnom pojasu. Na svaki od poslužitelja dostupnih pet kontinenata, svaka sa svojim jedinstvenim krajolikom.

Warriors se tradicionalno nalaze na livadama, tu je mnogo praktičniji zadržati borbe. Znanstvenici nastaniti u pustinji, istodobno ih štiti on napada susjede, ali i osigurava potrebne resurse za razvoj znanosti. U svakom slučaju, iskusni igrači preporučujem da imaju prijateljske odnose sa susjedom-ratnik za obostrano korisne suradnje.

Možete igrati online načine priče i ne bojte se da će to biti moguće, velika pristranost u korist bilo koje sfere ili susjeda iznenada dogodi proboj. Sva znanstvena dostignuća i tehnološki napredak vrlo isprepleteni, osim toga, igra je jasna podjela na epohe. Sve je u igri oko 150 različitih znanstvenih područja.

Njegovo mjesto možete kombinirati s drugima kako bi dobili zemlju. U ovom slučaju, zaostala igrači automatski dostići razinu znanstvenog i tehnološkog razvoja. Cilj je izgraditi svemirski brod.

U ovom trenutku u igri postoje tri poslužitelji - veliki test svijet, Zemlja i Apocalypse. Registracija načina Priče ide na svjetsko 12 "Apokalipsa".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more