Oznake

četvrtasta linija

Alternativna imena:

Quadline je zagonetka za mobilne uređaje, nevjerojatno zarazna i potpuno nova, ništa slično nije izdano do sada. Grafika je dobra, ali jednostavna, za jednostavnost je zaslužan sam koncept igre. Dizajn zvuka je visoke kvalitete.

Ovaj projekt je upravo slučaj kada je jedan programer stvorio igru na razini koju čak ni veliki studiji za igre nisu uvijek sposobni!

Igru su visoko cijenili mnogi igrači, pa čak i zaposlenici Googlea, zbog čega je igra pobjednik Google Indie Games festivala 2022

Razumjeti mehaniku igre neće biti teško zahvaljujući jasnom, ali ne nametljivom vodiču. Igra je prilično intuitivna i igranje ne zahtijeva duga objašnjenja, dovoljna je vizualna demonstracija.

Samo zato što igra nije previše komplicirana ne čini je previše jednostavnom. Naći ćete mnogo zanimljivih trenutaka u procesu:

  • Više od 140 razina igre različite težine
  • Puno mehanike igre koje morate kombinirati da biste postigli rezultat
  • Minimalistički dizajn s podrškom za tamnu temu
  • Jednostavno rukovanje samo jednim dodirom
  • Potpuno odsustvo teksta

Ka možete shvatiti iz ovog popisa, igra je vrlo neobična i može vam pružiti jedinstveno iskustvo igranja.

Vaš zadatak je povući linije kroz ćelije igre na način da budu na zadanim mjestima. Neće uvijek put koji treba prevladati biti očit. Upotrijebite svoju maštu i pronađite rješenje koje će dovršiti zadatak. U izvršavanju zadataka morate se kretati, gurati, pomicati, pa čak i teleportirati linije.

U igri nema potrebe donositi hitne odluke, vrijeme igre nije ograničeno. Možete razmišljati o svakoj zagonetki koliko god želite.

Bolje je polako planirati svaki korak i to daje bolji rezultat nego donositi nepromišljene odluke.

Igrajte Quadline nekoliko minuta ili igrajte cijeli dan. Ovisi samo o vašoj želji.

Ima već mnogo razina u igri, trebat će vam dosta vremena da ih završite čak i kada savladate sve mehanike igre. Poteškoće se povećavaju kako napredujete, a odluke će postajati sve teže i teže. Tako se održava stalni interes za igru.

Igra razvija razmišljanje i potiče aktivnost mozga. Osim svega, bit će korisno i igrati ga.

Programer se pobrinuo za ljude koji imaju oslabljenu percepciju boja, to neće ometati uživanje u igri.

Možete igrati bilo kada s bilo kojeg mjesta jer igra ne zahtijeva stalnu vezu s internetom. Čak i tijekom putovanja zrakoplovom, možete se zabaviti igrajući ovu prekrasnu igru.

Igra se nedavno pojavila, s ažuriranjima bit će novih još zanimljivijih razina, bit će više mehanike igre i drugog sadržaja.

Možete besplatno preuzeti

Quadline na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru i zabavite se odmah! Ne zaboravite ostaviti recenziju igre ako vam se sviđa, u zemlji u kojoj programer živi je rat i podrška drugih ljudi mu je jako važna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more