Oznake

Quake 4

Alternativna imena: Quake 4

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 512 MB

Video: 64 MB

Disk Space: 3 GB

Quake 4 - računalo sheter prva osoba na sci-fi temom, nastavak jedne od najpopularnijih virtualnih strijelaca. Važno je napomenuti da igra Quake 4 grafički engine razvijen od strane druge dugovječnost virtualni prostor igre Doom 3. Izmijenjeni sustav ima neke ozbiljne prednosti. Dakle, Quake 4 postao dostupan opsežnijih mjestima, zahvaljujući obradi novi sustav rasvjete, kao i svijetlih i tamnih teksture. U jednom prolazu igri su dodani interaktivne video, od kojih su neki igrač će moći izravno sudjelovati, ali većina njih će biti onemogućeni.

Plot

Radnja Quake 4, koji možete igrati i single i multiplayer modove, nastavlja priču o ljudskoj rasi suočavanje Strogg stranih osvajača, pokrenutih u drugom dijelu igre. Protagonist igre, jedan od zvijezda specijalne jedinice padobranaca "Nosorog" po imenu Matthew Kane, poslana kao dio grupe za protuudar na središnjem planetu u Strogg. Samo dva tjedna proteklo između završnog slučaju drugom dijelu serije i Quake 4. Hoće li morati igrati govore u neprijateljskom logoru, gdje je poslao naredbu o Zemlji Federacije. Glavni zadatak single player kampanju u Quake 4 - prodrijeti u srcu središnjeg planetu i uništiti Strogg glavni komunikacijski centar, kao i vrha. Unatoč previranjima u redovima neprijatelja, uzrokovane akcijama prvi subverzivne skupine, neprijatelj je iznimno koncentrirani i jaka i neće biti lako doći u srce neprijateljske planeta gdje sigurno smještena središnja komunikacija čvor Strogg kolektivnu inteligenciju s kontroliranjem sve vojnike. Single player kampanja je podijeljen u tri zasebna poglavlja, koja sadrže ukupno 31 jednu utakmicu razini. Prva epizoda Quake 4, koji se igra na će se tražiti u trenutku slijetanja vojnika na planeti Zemlji Strogg gdje će vaš glavni zadatak biti da sigurno slijetanje, koja će morati biti odmah uništiti sve planetarnih obrambenih sustava. U drugoj epizodi od jednog igrača kampanju Doom 4 će nas potaknuti da pokriju glavu taktičke momčadi poslan iskrcati iz centralnog komunikacijskog čvorišta neprijatelja. Pa, treća epizoda Quake 4, igra u kojoj ćemo imati u guste stvari koplja Zemlju Federacije snaga, posljednji velikih kuhanje udarac, svrha koje će biti potpuno uništenje središnje uprave i potpunog povlačenja iz Strogg njima svaka vrsta koordinacije.

Multiplayer

Bitke jako podsjeća na slavne bitke trećeg dijela serijala, samo puno dinamičniji i šareni. Velika brzina i dinamika online bitkama uglavnom ostvarenih kroz korištenje kompaktniji veličinu kartice igra znakova i karakteristika kretanja. Evo, programeri odlučili da ne odstupa od klasičnog modela i modela usvojena sva kretanja igrača iz trećeg dijela, ali bez inovacija nije učinjeno i dodao još jedan korak - klizanje, što katkad proširena taktiku našeg reprezentativca.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more