Oznake

Questland

Alternativna imena: Questland

Igra Questland - mačevi i hrabrost

Ovo je potezna igra uloga iz studija Gamesture. Kao i u svakom RPG-u, postoji jedan glavni lik s kojim ćete hodati bojnim poljima. Sporedni likovi će vas voditi kroz povijest svijeta igara, postati vaši prijatelji ili neprijatelji, vrijeme će pokazati. Vaš cilj od jednostavnog seoskog sanjara je postati pravi heroj, prvak zlih i zlih duhova. Istražite kutke "otrovnog" svijeta i očistite ih od zla.

Questland je primjer jednostavne mehanike igre umotane u šarenu školjku. Ovdje su svi likovi jedinstveni, baš kao i vaš heroj. Visoka razina prilagodbe glavnog lika omogućit će vam stvaranje gotovo ekskluzivnog borca (izvana ekskluzivnog). A s obzirom na veliku količinu opreme, bit će vrlo teško pronaći sličnu. Uostalom, svaka odjevena oprema odmah se prikazuje na vama. Uz sve to, sučelje igre je jednostavno i jasno. Svaki igrač će shvatiti što i kako učiniti u nekoliko sekundi, a početni pomoćnik ispričat će priču i sva moguća poboljšanja. Na dnu zaslona pronaći ćete sve glavne kartice:

  • Kuća - prelaskom na ovu karticu naći ćete se u svom rodnom gradu Valiya. Ovdje možete popraviti opremu ili kovati novu, ući u grad i šetati po sajmu i trgovinama, upasti u arenu i boriti se s drugim igračima, u luci uvijek možete pronaći zadatak i dodatni prihod. Svakako pogledajte zračni brod - tamo se okupljaju svi jedinstveni događaji s veličanstvenim nagradama.
  • Hero - na ovoj kartici pobrinite se za opremanje svog heroja, poboljšanje opreme, sfera, odabir i pumpanje glavnih talenata. Pogledajte u svoju torbu, možda se tamo nalazi nešto zanimljivo. Izložite kolekciju svoje najbolje opreme i dobijte bonus statistiku. Prije odlaska, ne zaboravite se diviti svom borcu, možda biste trebali prikupiti set artefakata pauka da se bojite?
  • Campaign - odjeljak s glavnim borbenim mjestima, gdje ćete se boriti s valovima čudovišta i svim vrstama šefova. A ima ih stvarno puno, u svakoj od kampanja su tri šefa i svoja priča s likovima, neki će ići s nama do kraja. Za prolazak tri zvjezdice, svaka od etapa će dobiti svoju pravu nagradu - rubine.
  • Zadaci - kartica s nagradama za postignuća, dovršavanje određenih zadataka, dovršetak kampanje i tako dalje. Možete ih pregledavati sve odjednom kako biste razumjeli u kojem smjeru se najprije kretati i razvijati.
  • Shop - najočitija kartica :) Ovdje možete kupiti ključeve za škrinje s opremom ili kuglama, kupiti setove igara za pravi novac (stvarno vrijede) ili jednostavno kupiti rubine za buduće troškove.

Vrijedi li igrati Questland, prednosti i nedostaci igre

Općenito, igra ostavlja pozitivan dojam. Ne morate trošiti pravi novac da biste nešto postigli. Ne morate ići svaki dan i sjediti satima igrajući se. Odnosno, ovo je potezna igra uloga za ljubitelje žanra koji vole slobodu. Svaki dan se možete ulogirati pola sata, dok na kraju mjeseca postajete legenda servera.

Na početku, za samo 99 centi igra nudi kupnju legendarnog oružja i ključeva za epske škrinje. Što će u početku višestruko ojačati vašeg heroja. Tada je sve na vama. Questland povremeno stvara jedinstvene setove i kombinacije, kupnjom kojih ćete odmah rasti u snazi i moći. Ali opet, sve to nije potrebno, bez kupnje možete se sigurno igrati i istraživati svijet, istovremeno pumpajući svoj lik.

Besplatno preuzimanje

Questland na PC prilično je jednostavno. Upotrijebite bilo koji dostupni emulator i za nekoliko minuta stvorit ćete vlastitog heroja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more