Oznake

Rachel Holmes

Alternativna imena:

Rachel Holmes: Razlike je zagonetka koja trenira pažnju na detalje i vizualno pamćenje. Grafika je u ovim igrama potpuno nebitna zbog njihove specifičnosti. Igra je dobro ozvučena, glazba je odabrana nenametljivo.

Tijekom igre postat ćete prava detektivka po imenu Rachel Holmes.

Ovaj put morate:

  • Potražite razlike u slikama
  • Natječite se s drugim igračima protiv vremena
  • Pomozite legendarnom detektivu u misijama diljem svijeta
  • Sakupite vrijedne nagrade i nagrade

Ovo nije potpuni popis stvari koje treba raditi u igri, ali saznat ćete kada budete igrali Rachel Holmes: razlike

Postoji mnogo načina u igri, možete odabrati bilo koji od njih, svi su zanimljivi na svoj način.

Prvo prođite kroz tutorijal i pokušajte se neko vrijeme igrati u najobičnijem načinu rada, gdje samo trebate pronaći razlike uspoređujući dvije različite fotografije.

Kada smatrate da ste stekli dovoljno iskustva, možete se okušati u drugim načinima. Tražite razlike neko vrijeme, morate imati vremena pronaći sve. Natječite se s drugim igračima iz cijelog svijeta. Ovo je najteži mod jer nikad ne znate koliko će protivniku trebati da pronađe razlike.

Za uspješno i pravovremeno izvršenje svakog zadatka dobit ćete određenu količinu novčića. Možete koristiti ovu valutu u igri za kupnju savjeta na najtežim razinama. Dostupno je nekoliko savjeta za kovanice, a jedan se može otvoriti gledanjem kratkog promotivnog videa. Ali prije korištenja savjeta, pokušajte pronaći razlike bez njih. Stoga je puno zanimljivije igrati nego ako vas svaki korak pita.

Težina zadataka raste sa svakom završenom razinom. Bit će sve teže pobijediti na novim razinama.

Pomozite glavnom liku da shvati čudne događaje koji se odvijaju diljem svijeta i saznajte tko i zašto zamjenjuje originalne fotografije kopijama na kojima neki od predmeta nedostaju. Iza svih ovih incidenata možda stoji neki veliki zlikovac koji kuje zlo protiv žrtava koje ništa ne sumnjaju.

Nema razloga za brigu da će razine u igri završiti i da nećete imati što raditi u njoj. Iako je broj razina ograničen, ima ih puno, a da biste došli do zadnje trebat će vam dosta vremena.

Ne zaboravite svaki dan pomoći u rješavanju zagonetki glavnog lika i osvojite dnevne i tjedne nagrade.

U integriranoj trgovini imat ćete priliku kupiti pojačivače i valutu u igri. Nije potrebno to učiniti jer je igra potpuno besplatna, ali na ovaj način možete podržati programere i reći im hvala.

Nadolazeća ažuriranja dodaju nove razine i načine igre. Igranje postaje zanimljivije sa svakim ažuriranjem.

Možete besplatno preuzeti

Rachel Holmes: razlike na Android ako slijedite poveznicu na ovoj stranici.

Ako želite provjeriti je li vaša svjesnost dovoljno razvijena da postanete detektiv, instalirajte igru odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more