Oznake

RAGE: Kampanja Edition

Alternativna imena: RAGE: Kampanja Edition

Procesor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2GB

Grafička kartica: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Disk Space: 25 GB

Rage: Edition kampanja - posebna prošireno izdanje popularne računalne igre koja kombinira elemente nekoliko popularnih igara žanrova. Igra Wrage je hirovita mješavina između prva osoba pucač, poletan trkaćih automobila i izravnavanje sustav u tradiciji klasičnih role-playing igara. Jedinstven dinamična atmosfera u igri će nas nositi Reydzh svijet doživio globalnu katastrofu, u kojoj je glavni cilj bilo koji od njegovih stanovnika - da ostane živ. Temelj za svijet igre je uzeti svemir post-apokaliptični svijet opisan u popularnom holivudskom filmu "Mad Max", gdje je sve odlučio silom oružja i brzini ostataka prikupljenih dijelove vozila.

Plot

Bijes, igra, pokazujući sve strahote post apokaliptičkom svijetu, preživio strašnu globalnu katastrofu. U 2004, znanstvenici su pronašli Sama veličina meteorit juri punom brzinom na planeti Zemlji i sukobili se s njima neizbježni. Vlade svih zemalja svijeta su ujedinjeni u zajedničkom projektu pod nazivom "Ark", kada se više podzemnom skladištu odredbi, streljiva i opreme, tu je uronjen kapsule s ljudima uronjenih u suspendirane animacije. Oni će se morati obnoviti ljudsku civilizaciju nakon katastrofe. U 2029, asteroid ruši u površini planeta i većina svjetske populacije je ubio, uništio cijele gradove. Povišena nakon Utjecaj asteroid prašina pokriva nebesa i svijet počinje "nuklearne zime." Nekoliko godina kasnije, prašina slegne i Arkdwellers izabrani na površinu ponovno izgraditi svjetske civilizacije. Samo dragi ljudske navike, čak u lice zajedničke opasnosti je teško ih ujediniti i predstavnici različitih skloništima započeti krvavi rat za prevlast na planetu prava. To je u ovom trenutku igra Reydzh otvara za nas i za glavni lik priče.

Stalkers

Bijes, igra u kojoj skup trash paše jedan od najvažnijih zabava i potrebnu obuku. Za veći dio, sve što ćete naći će se banalna glupost koju onda možete prodati za malo novca, ali ponekad ćete naići i korisne stvari ili dijelovi tih korisnih stvari. Povijest svijeta od propasti i na vrijeme izravnog pripovijedanja odražava vrlo slabo, pa čak i naći knjiga vam neće biti ni uhvatiti prelistati, oni će stati jednako banalnu starog papira, koji se obično koristi u Reydzh potpalu hladne pustinjske noći.

Majstor

U Rage predstaviti malu lukavost sustav, a kada će biti prilično dosadno s beskrajne šetnje pustopoljine, i ne zaustaviti pucnjavu s ogromnom količinom krvožedne neprijatelje, onda možete sjediti u osami kutu i nešto napraviti od svog izabranog junk. Na taj način možete napraviti mali borbeni robot ili stroj-topom, što može biti od velike pomoći da se nosi s neprijateljima, iako u ovom slučaju, vaše sudjelovanje u pucnjavi možda i nije nužno. Rage: Kampanja Edition - verzija popularne igre platformi dizajniran posebno za Mac OS, gdje se pored klasičnog single-player kampanju su dodane dvije dodatne paket dodatke, uključujući «Anarchy Edition» i «kanalizaciju».

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more