Oznake

RAID: Shadow Legends na računalu

Alternativna imena: Igra Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Shadow Legends je MMORPG u stilu Dungeons Dragonsa s 500+ jedinstvenih heroja i taktikama borbe.

Počevši igrati RAID: Shadow Legends na PC-u, bit ćete uronjeni u povijest jedne momčadi. Četiri neustrašiva heroja bore se kao jedan da unište zmaja i oduzmu mu bogatstvo. Heroji Galek, Ethel, Kael i Eilen. Svi imaju različite sposobnosti – mag, ratnik, strijelac i kopljanik, ali se savršeno nadopunjuju i podržavaju. Istina, ultimativni šef ispada prejak. Koliko god se trudili, zmaj se diže u zrak i izbacuje plamen iz svog grla... Nitko nije preživio.

Ovdje završava pretpovijest i pred vama se pojavljuje Arbitar, čuvar svijeta igre. Obraća vam se: „Kraljevstvo Telerija umire od rata i svađa. Nečastivi pristaše Sairotha širili suTamu s istoka na ostatak teritorija. Kao čuvar Telerije dao sam sve od sebe, ali mi je snaga na izmaku. Sada ćeš nastaviti moj posao. Vratit ću jednog od izgubljenih heroja. Neću imati dovoljno snage za više. Od sada će on biti podređen vama. Odaberite koga želite vratiti. "

Vaša igra počinje u ovoj fazi. Ovdje je izbor jednog od četiri:

  • Eilen (Elhain) - visoki vilenjak, strijelac, vještine: precizan hitac (napad na neprijatelja. Ako je napad bio kritičan, zadaje se još jedan udarac), nebeska strijela (napada jednu metu, a zatim sve neprijatelje. Ako meta umre, nameće se bonus kritične šanse od 30 posto za 3 okreta), Dolina smrti (napada sve neprijatelje 2 r.) i auru koja daje bonus saveznicima.
  • Kael (Kael) - tamni vilenjak, mađioničar, vještine: udarac tame (napad na neprijatelja. S vjerojatnošću od 80 posto, primjenjuje otrov 2,5 posto za 2 okreta), kiselu kišu (napad na sve neprijatelje). Za svakog ubijenog neprijatelja ispunjava vlastitu ljestvicu okreta za 25 posto), raspada (napada nasumične mete 4 r. S vjerojatnošću od 40 posto, primjenjuje otrov 5 posto za 2 okreta) i auru koja daje bonus saveznicima.
  • Galek - ork, ratnik, vještine: križni rez (napada neprijatelja 2 str.), Hellraiser (napad na sve neprijatelje. Nameće sebi 30% bonusa brzine za 2 okreta), prokleta sjekira (napada nasumične mete 4 puta. Ima 30% šanse nametnuti kaznu obrane od 30% za 2 okreta. Ako ima više od dvije kazne na meti, s vjerojatnošću od 30 posto nameće kaznu obrane od 60 posto za 2 okreta) i auru koja daje bonus saveznicima.
  • Ethel (Athel) - sveti red, kopljanik, vještine: udarac na licu mjesta (napada neprijatelja tri puta. Na zadnji pogodak s vjerojatnošću od 75 prts. nameće slabost od 25 posto za 2 okreta), oštrice bogova (napad na sve neprijatelje, šansa za kritični pogodak + 15 posto), prosvjetljenje (nameće sebi bonus za napad od 25 posto za 2 okreta. Ako zdravlje padne ispod 50 posto, nameće si 30 posto obrambenog bonusa za 2 okreta. Zatim ide) i aura koja daje bonus saveznicima.

Arbitar nastavlja svoju priču i obavještava vas o novostima. Pred vama je vaš Bastion. Ovdje možete pozvati i poboljšati heroje koji će se boriti protiv sa snagama Tame. Već ste odabrali prvog heroja, ali za dovršetak misije trebat će vam moći još četiri heroja. Koristite tajanstvene krhotine da prizovete heroje na portalu. Čim pozovete prvog heroja, Arbiter šalje vas u avanturu, odnosno pogubljenje capania, usput pričajući priču o svijetu Telerije. U prvoj grani kampanje morate pobijediti kralja Bannereta, pronaći ga i saznati istinu: je li veliki kralj Taiba prešao na stranu Tame.

Prolazeći kampanje u fazama, naučit ćete povijest svijeta i očistiti ga od prljavštine. Ovo nije tako lako kao što se može činiti nakon vaše prve pobjede. Nadalje, neprijatelji će biti samo jači, a Tama će biti samo ljuta. Stoga se pripremite da prizovete nove jake heroje i upotrijebite ih u bitci. Koristimo krhotine za prizivanje:

  • tajanstvene krhotine za prizivanje - one najjednostavnije, od kojih možete prizvati uglavnom zelene heroje, povremeno plave;
  • drevni fragmenti prizivanja - od drevnih fragmenata s velikom šansom možete pozvati plave heroje, također vrlo male šanse za prizivanje ljubičastih i narančastih heroja;
  • tamne krhotine prizivanja - povećana je mogućnost prizivanja ljubičastih i narančastih heroja, kao i velika šansa za dobivanje heroja tame;
  • Sacred Summoning Shards - može se pozvati s velikom vjerojatnošću ljubičaste i narančaste boje. Najbolje krhotine za prizivanje najrjeđih heroja.

Koji je najbolji heroj u Raid Shadow Legends?

Ovo je filozofsko pitanje. Igra ima veliki broj različitih likova za različite potrebe s različitim vještinama, sposobnostima i karakteristikama. Reći ću više, neki heroji pokazuju svoju snagu samo kada su upareni s drugim herojem. To ćete početi shvaćati tek nakon određenog vremena u igri.

I stoga se postavlja pitanje kojeg heroja vrijedi preuzeti, a kojeg ne? Jedan od načina da to shvatite je da otvorite samog heroja i kliknete na ikonu s ocjenama na dnu njegovog portreta.

Ovo su procjene ovog heroja od strane samih igrača. Ocjenjivali su ga za svaku od mogućih vrsta tamnica i bitaka. Ocjenu možete ostaviti tek nakon što je napumpate na maksimum do 6 zvjezdica. Dakle, ova ocjena je prilično točna. Ali imajte na umu da to uvelike ovisi o artefaktima koje heroj nosi. Nažalost, ove informacije se ne mogu vidjeti ovdje. Programeri igre pokazuju samo osnovne komplete.

Drugi način je zajednica igrača. Često tamo možete pronaći ocjene i liste najboljih heroja. I ovdje će uvijek dijeliti skupove artefakata koje vrijedi prikupiti. Ali u ovom slučaju takve su ocjene vrlo subjektivne. U konačnici, odluka je na vama.

Novi aktivni promotivni kodovi:

s1mple - od 01. 12. 2021

Napominjemo da tijekom jednog dana ne možete unijeti više od jednog aktivnog promotivnog koda.

Zahtjevi sustava

Najmanje
OS: Windows 7 ili noviji (samo 64-bitni), macOS High Sierra ili noviji
Procesor: Intel Core i3
Grafički uređaj: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Memorija: 4 GB RAM
DirectX: verzija 11
Prostor na disku: 5 GB
Preporučeno
OS: Windows 7 ili noviji (samo 64-bitni), macOS High Sierra ili noviji
Procesor: Intel Core i5
Grafički uređaj: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Memorija: 8 GB RAM-a
DirectX: verzija 11
Prostor na disku: 8GB

Kako preuzeti Raid Shadow Legends na PC/laptop?

Pritisnite tipku malo više i slijedite upute. Morat ćete preuzeti instalacijsku datoteku Plarium Play. Otvorite ga i instalirajte na svoje računalo. Obavezno kreirajte račun. Trebat će vam za početak igre i spremanje rezultata. Imajte na umu da danas ne možete početi igrati bez Plarium Play pokretača.

Događaji

Novi zabavni događaj "Potjera za s1mple". Tijekom događaja trebate ući u igru sedam dana i skupljati darove. Sedmog dana primit ćete legendarnog heroja Alexandera Strijelca iz rase Visokih Vilenjaka. Stvoren je po ugledu na legendarnog igrača Alexandera s1mple Kostyleva, koji je postao najbolji CS: GO igrač. Ovo nije univerzalni heroj i može biti koristan samo u određenim bitkama protiv ogrova. Ali i dobiti će ga biti lijepo. Manifestacija će trajati do 28.01.2021.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more