Oznake

Željeznički Nacija

Alternativna imena: Rail Nation

Igre Rail Nation - je besplatan browser-based igra u kojoj ćete se naći u malim spava Grad s željezničke stanice. Započnite svoje putovanje uz voditelj male poslovne željeznica. Rail Nation online cilj " Razviti i rastu ! "I obavljaju mnogo različitih poslovi proizvoditi proizvod ili tehnoloških materijala poboljšati prijevoz!

Prije igrati igru ​​ Rail Nation , provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesor - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Rail Nation registraciju ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju « Registracija sada »;

2. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

3. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

5. Odaberite « Registracija ».
Rail Nation online će vas uvesti u maloj željezničkoj gradu. Travian Games su stvorili prvorazredno strateška igra Rail Nation online , koji počinje u romantičnoj dobi od željezničke pruge.
Igrač započinje kao voditelj malih željezničkih poduzeća za prijevoz robe pomoću lokomotiva "pare", " Dizel " i "Electric". Igrajte Rail Nation je vrlo zanimljiv, jer to je tijek igre mehanike. Pobjednik igre Rail Nation će biti jedan od igrača koja će stvoriti najprestižnije željeznice! Okrugli utakmica završi oko četiri mjeseca, što uključuje niz promjena u igri browser Rail Nation online .
U Rail Nation igra ne dosadi, jer da dođe do pobjede, morat ćete ispuniti različite zadatke. Prvo, vaš mali parni vlak se prijevoz robe iz jednog grada u drugi Rail Nation online . Svaki grad treba sirovine razvijati i rasti. Obližnje biljke proizvode ili proces materijala. Na primjer, trenira na igru ​​ Rail Nation treba nositi drva za stolariju, a onda bi zajednice koje se donose u grad. A zašto ne uzeti teret ugljena iz rudnika na povratku igra Rail Nation ?
U Rail Nation uvijek užitak igrati, jer igra je grafika je napravljen na najvišoj razini! Igre Rail Nation je i izazov i zabava poslovanje simulacija. Vaš rastuća flota treba održavati, proširena i modernizirana. Novi proizvodi zahtijevaju različite proizvodne lance, tehnologije treba istražiti i primijeniti profitabilno Rail Nation online . Svaka akcija ima svoje posljedice: igrači dobili više ruta, više utora lokomotiva ili poboljšane mogućnosti za ostvarivanje vlastitih prihoda.
Ali nije uvijek ćete glatko razvijati u Rail Nacija online : Povećanje cijena ugljena za vrijeme rata, štrajkovi zbog gubitka produktivnosti, a oštećeni lokomotive. Ali postoje neke ugodnih iznenađenja u igri Rail Nation , kao što su aukcije, posebne ponude ili natjecanja. To dovodi do interakcije s drugim igračima - da čini igru ​​ Rail Nation online uzbudljivije.
Stvoritelj igre Travian Games posebnu važnost pridaje multi-funkcije Rail Nation online [_2_ ]. Ostali igrači su stalno utjecati na velike promjene u gospodarstvu u igri. Morate se natjecati za resurse i to je bitno da se odlučite mudro sindikate u igri Rail Nation , jer partnerstvo može pružiti važne bonuse. Sudionici također mogu raditi zajedno kako bi se optimizirati proizvodne lance, ili koristiti novčanih ulaganja za kontrolu biljke u igri Rail Nation . Rail Nation online - ovo uzbudljive nove igre u svijetu, pridružite nam se!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more