Oznake

Željezničko carstvo 2

Alternativna imena:

Railway Empire 2 je drugi dio popularne ekonomske strategije posvećene željeznici. Igra je dostupna na računalu. Grafika je postala još bolja i realističnija. Glasovna gluma je visoke kvalitete s dobrim izborom glazbe.

Studio koji je razvio ovaj projekt već je izdao jednu sličnu igru. Programeri su odlučili ne stati na tome i predstavili su drugi dio, koji se pokazao još boljim. Grafika je poboljšana, mehanike igre su postale još realističnije, a ima više zanimljivih zadataka.

Bez obzira igrali prvi dio ili ne, neće vam biti teško razumjeti kontrole. Programeri su pripremili savjete za početnike, a sučelje su učinili što intuitivnijim i jednostavnijim.

U igri Railway Empire 2 morate puno raditi i prevladati teška vremena:

  • Istražite područje prije početka gradnje
  • Izgradite optimalnu rutu uzimajući u obzir teren
  • Uključite se u raspodjelu resursa
  • Ovladajte novim tehnologijama
  • Borba s konkurentskim tvrtkama
  • Graditi pogone i tvornice
  • Razviti turističku industriju, stvoriti atrakcije
  • Zaposliti radnike
  • Natječite se s drugim igračima na mreži ili dovršite zadatke zajedno u co-op načinu rada

Ovo je skraćeni popis onoga što ćete raditi u Railway Empire 2 PC

Kampanja počinje 1800-ih, doba željeznica. Igranje Railway Empire 2 postalo je još zanimljivije jer je igračima sada dostupno nekoliko kontinenata.

Težina se može prilagoditi prema individualnom izboru. Prije dovršetka kampanje morate odabrati lika između šest dostupnih opcija. Svaki od njih ima svoje snage i slabosti, pročitajte opis i odlučite koji je prikladniji za vaš individualni stil igre.

U Railway Empire 2 imat ćete priliku izgraditi željeznice s velikim brojem tračnica, što će nekoliko puta povećati propusnost u najvažnijim dionicama. Željezničke postaje također sada mogu biti izgrađene veće nego u prethodnom dijelu igre.

Kako biste malu tvrtku pretvorili u cijelo carstvo, morate mudro upravljati resursima. Razmotrite sve mogućnosti i uložite tamo gdje će dobit biti veća.

Konkurenti će učiniti sve što je u njihovoj moći da zaustave rast vašeg carstva. Osim poštenih metoda borbe, možete koristiti industrijsku špijunažu ili sabotažu u pogonima konkurentske tvrtke.

Postoji mogućnost interakcije s drugim igračima na mreži. Možete se ili natjecati jedni s drugima, ili djelovati radeći zajedno na rješavanju problema i izvršavanju zadataka zajedno.

Za početak igre trebate preuzeti i instalirati Railway Empire 2. Za dovršetak lokalne kampanje, koja se sastoji od 12 poglavlja, nije potrebna internetska veza.

Railway Empire 2 besplatno preuzimanje, nažalost, ne postoji način. Kako biste kupili igru, idite na službenu web stranicu programera ili posjetite Steam portal.

Počnite igrati odmah kako biste izgradili svoje transportno carstvo eliminirajući sve konkurente!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more