Oznake

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternativna imena: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancyova destruktivna igra Rainbow Six Siege.

Igra

Tom Clancy's Rainbow Six Siege je taktički strijelac, igrač u kojem djeluje od glavne osobe. Postao je dio serije Rainbow Six, a nedavno nakon beta testiranja od rujna do studenoga, postao je dostupan Tom Clancyjevom downloadu Rainbow Six Siege od 1. 12. 2015.

U njemu nema posebne povijesti, a glavni cilj tijekom misija je uništiti više objekata. To je ono na čemu se temelji igrivost, ali kako se to događa, to je impresivno sa realizmom. Uzimajući u obzir fizikalne zakone, ako potkopavate jedan zid na jednom mjestu nekoliko puta, vraćajući se na taj trenutak u igri, uvijek će pasti na različite načine, kao što se događa u životu.

Na račun razvojnog inženjera Ubisofta Montreal, postoje mnogi izvrsni igrački proizvodi koji impresioniraju skladnom kombinacijom svih parametara. Grafika, pozadina i glazba, način kontrole i user-friendly izbornik ne izazivaju nikakve pritužbe. Preuzmite Tom Clancy's Rainbow Six Siege, štoviše, moguće je ne samo za Windows, postoje verzije za igranje na PlayStationu 4, kao i One Xbox.

Značajke najzahtjevnije igre.

Borba protiv terorista postala je glavni problem koji pogađa mnoge zemlje. Vodeće države stvorile su antiterorističke jedinice koje djeluju odlučno, vješto, skladno i hrabro. Ne možemo bez regruta, ali glavne su nade postavljene na jedinice u kojima ima po četiri osobe s jedinstvenim sposobnostima i zadacima. Ako regruti nisu dobro opremljeni, onda su u specijaliziranim odredima vojnici naoružani jedinstvenim uređajima koji služe za obranu i napad.

Elitni tim

B uključuje predstavnike iz cijelog svijeta:

 • Američki SWAT
 • Britanski SAS
 • Njemački GSG9
 • Francuski GIGN
 • Ruski Spetsnaz
Ovi vojnici nemaju jednakih uvjeta u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Oni prodiru u bilo koju zgradu, nepobjedivi su u bliskoj borbi, obučeni su na licu mjesta da koordiniraju akcije i uzmu predmete olujom. Koriste okolicu uz maksimalnu korist. Nakon što ste izabrali ulogu zaštite, pretvorite sobu u pouzdanu tvrđavu uz pomoć dostupnih predmeta, au grupi napada prevladati prepreke. Slobodno se razbijte i slomite. Kome je potreban glavni ulaz, kada ga možete udariti bilo gdje da uđe kroz zid, pod ili strop. Ponekad je to jedina prilika za dolazak na odredište, približavanje pobjede.

Kada igrate Tom Clancy's Rainbow Six Siege na računalu, ujedinite se s igračima kako biste sudjelovali u online bitkama. Čekate velike operacije PVP-a i PVE-a, a ako odaberete uspješnu taktiku, neprijateljska ekipa će biti slomljena. Botovi u igraćem prostoru bit će još više od stvarnih igrača, a kako bi im se suprotstavili, razviti idealnu strategiju.

zahtjeva sustava.

Ubisoft nudi Tom Clancy's Rainbow Six Siege isplativu preporuku za kupnju i dobivanje, pored igre, priručnika s detaljnim opisom svih operacija, jedinstvenim bojama oružja, karata, pa čak i glavnih neprijateljskih snaga. To će vam pomoći da temeljito proučite igru, pripremite se za sva iznenađenja i uspješno provedite operacije.

Dab Clancy's Rainbow Six Opsada je uspostavljena i pokrenuta lako, potrebni su nam vrlo demokratski zahtjevi sustava:

 • OS: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Procesor: Intel Core i5-2500K ili AMD FX-8120 Eight-Core (3. 3 GHz (preporučeno), 2. 6 GHz (Minimum)
 • Video kartica: Nvidia GeForce GTX 670 ili AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Zvučni uređaj: kompatibilnost s tehnologijom DirectX 9. 0c
 • Mjesto: 10 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more