Oznake

Rambov

Alternativna imena: Rambam

Za početak igranje igre online Rambov mora proći Rambov registraciju. Ona se sastoji od nekoliko stvari, a samo traje par minuta

1) izmisliti ime znakova.

2) Unesite lozinku.

3) određuje vaš e-mail.

4) navesti svoj spol i datum rođenja.

5) u skladu s pravilima i zakonima u igri.

Registracija Rambov završiti! Dobrodošao natrag!

Online igre Rambov nema posebno uzorke znakova. Da bi se postigao cilj, zanimanje i vještine savršeno u kombinaciji. Možete postati

Vješti majstor;

Fearless ratnik;

Snažni čarobnjak;

Lucky istraživač;

Blago lovac;

Časni trgovac.

Majstori rudarskih i proizvodnih resursa. Oni također proizvode razne predmete i imaju više od dvije stotine zanatskih materijala.

Vojnici ići kroz tisuće lokacija gdje će čekati na čudovišta. Oni će proizvesti vrijedne trofeje, koji se koriste u raznim bitkama borbene tehnike.

Magee će morati učiti mnogo novih uroka i ovlasti svladati sve elemente.

Istražitelji nudi razne posao potrage, istraživanje u najudaljenijih krajeva svijet igre, kao i potraga za novim mineralnim resursima.

Tragaocima da uče o svojim avanturama s tajanstvenim runa, vidjeti kipove zmajeva. U labirintu skriveno oni će pronaći jedinstvene stavke.

Trgovci će imati svoje vlastite trgovine, će graditi i iznajmljivati ​​u kući. Osim toga, trgovci kupuju i prodaju resursa i lovačkih trofeja.

Rambov online igru ​​- to je jedinstveni svijet magije i mehanike. Ovaj otok, izgubili u oceanima nije mogao u potpunosti proći čak i najveći i najiskusniji vojnici.

U mnogim dijelovima otoka nisam ni bio. Sve ove doline s šume, planine i seashores, dubokim podzemnim pećinama, koje ne rastjera tamu čak najsjajniju svjetlost fenjera, nisu istraženi do kraja. Nitko ne zna kako pobijediti krvožednih čudovišta i odvratan nemrtve - ovdje možete osloniti na magiju i borbene učinkovitosti.

Igrajte igru ​​online Rambov nevjerojatno uzbudljivo. Za svaki zadatak dobit ćete nagradu. S mrtve životinje također spadaju razne vrijedne trofeje: Maske od rijetkih životinja, gmazova i odvratnih kože perja. Ako ste sretni, što su neke od važnih trofeja je koščate ploče uklesane s magiju runa.

Rambov online Opterećena nije jedina opasnost. Ako ste pažljivo igrati Rambov, naći ćete puno zakopanog blaga, puna korisnih i vrlo rijetkih stavki.

Na skupu depozita miniranih dragulja, rude, fragmenti kristala, drvo, ljekovito korijenje i bilje.

Otoku ima tek treba otkriti u gradu podzemnih špilja i dubokog oceana. Ako ste željeli istražiti i otkrića, onda ćete posebno uživati ​​igrajući u Rambov. Uostalom, san svakog istraživača je Greyford grad - mnogi ljudi žele pronaći svoj put u ovom tajanstvenom mjestu. Prema glasinama, Greyford - jedini grad u kojem autohtonog stanovništva i dalje živi.

Rambov online igra vam nudi široki spektar mogućnosti. Možete izgraditi svoju kuću ili najam volio u bilo kojem gradu ili općini. Rješavanje u kući, možete otvoriti dućan, gdje će biti obrađena i izdvojiti sredstva za izradu raznih predmeta od njih. Možete stvoriti svoj vlastiti oružje, oklop, čarobne napitke i dekoracije. Proizvedena stvari koje se stalno može poboljšati. Također, svi koji ste napravili u studiju, možete prodati u trgovini ili ga iznajmiti na tržištu.

Ako niste zainteresirani za vojne aktivnosti ili ne vole težak posao, možete uživati ​​u obavljanju zadataka koje daju putujuće trgovce. Radi ove zadatke će povećati svoj ugled. Viša sila, izvanredne svojstva predmeta koji se mogu kupiti od tih trgovaca.

Pridružite nam se u igri Rambov - korak koji će vam približiti fantastične avanture čekaju u ovom čudesnom svijetu. Ovdje možete postati najbolji od najboljih!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more