Oznake

Simulator ranča

Alternativna imena:

Ranch Simulator je vrlo napredan simulator ranča. Grafika je nevjerojatno realistična, a sama igra, iako u nekim trenucima pojednostavljena, uglavnom je vrlo bliska stvarnosti.

Prvo što ćete učiniti kada počnete igrati Ranch Simulator je napredni uređivač likova. Odaberite spol glavnog lika, zatim njegovu tjelesnu građu, izgled i odjeću. Sve ovo više liči na stvaranje heroja u kakvoj pucačini. U poljoprivrednim igrama ova vrsta realizma je rijetka.

Placeta nije previše neobična, naslijedili ste oronulu farmu od rođaka i otišli tamo pregledati svoje imanje. Stvar nije ograničena na jednu inspekciju, ostajete tamo i pokušavate dovesti zgrade u red i obnoviti ovo prekrasno mjesto.

Kuća je kao i svi pomoćni objekti u jadnom stanju. Stoga ćete prvo noć provesti u šatoru.

Prije svega trebate riješiti pitanje prijevoza, bez kojeg je nemoguće dopremiti potrebno za popravke iz obližnjeg grada. U ovom slučaju, imate sreće, u garaži se nalazi rastavljeni kamion. Sve dijelove potrebne za njegovu montažu pronaći ćete na području svoje farme.

Potrebno je pripremiti dovoljno drva i drugog materijala, a zatim pristupiti rastavljanju stare kuće u kojoj je jednostavno opasno živjeti. Neće biti teško nositi se s tim, ali izgradnja novog će potrajati. Morat ćete ručno popraviti sve grede i druge strukturne elemente. Jer kada završite posao, možete zaboraviti na sve neugodnosti vezane uz život u šatoru.

Dalje ćete pronaći težak put za osnivanje kućanstva:

  • Uzgoj peradi i životinja
  • Obnoviti ostatak zgrada na parceli
  • Lovite kako biste stvorili zalihe mesa
  • Posijati polja
Sve to organizirati pomoći će vam

trgovina u najbližem gradu, gdje ćete pronaći sjeme, inventar i ostale potrebne stvari.

Tamo također možete prodati proizvode proizvedene na farmi.

Kada skupite dovoljno sredstava, moći ćete nadograditi prijevoz ili kupiti novi. A može biti ili kamion ili traktor, ili obiteljska limuzina.

Igra vrlo detaljno prikazuje cijeli proces proizvodnje. Na primjer, za žetvu stabla morat ćete srušiti prikladna stabla i tek ih onda izrezati na daske. Ali ovdje je broj građevinskog materijala prikazan vrlo uvjetno, tako da ne morate sve to nositi u malom kamionu mjesecima.

Hranu za životinje morate redovito unositi sami jer ona ne nastaje sama od sebe, a nemoguće je sve sami proizvesti.

Lako za igrati, ali zanimljivo. Postupno ćete pretvoriti oronulu, trošnu farmu u uspješno poduzeće. A ako se umorite od brige o kućanstvu, samo uzmite pušku ili štapove za pecanje, idite u ribolov ili lov.

Ranch Simulator besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati sada kako biste naučili sve detalje uzgoja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more