Oznake

Rappelz

Alternativna imena: rappelz, igra rappelz, rappelz online, rappelz online

Rappelz online - to je nova fantazija igre, koji je stvorio korejski proizvođač NFLAVOR . Za korištenje igri ne morate platiti, kao rappelz Online osnovana na načelu « besplatno igraju » to jest, mjesečna naknada u igri nedostaje.

Da bi se nekako i grata u igri rappelz Online , potrebno je da se ispuniti sljedeće minimalne zahtjeve sustava:

· OS : Windows XP / SP 2 ili [_2_ ] Windows Vista

· Procesor - AMD / Intel 2GHz

· 512 MB RAM za [ _2_] Windows XP ili 1024 MB za Windows Vista [ _2_]

· 128 Mb grafička kartica;

· DirectX: 9. 0C.

Ovdje su neki mogući nedostaci igrati bez problema, kreatori preporučuju sljedeće uvjete:

· OS: Windows XP / Vista,

· Procesor - Pentium IV-3. 0GHz ili AMD Athlon X2 5000 +,

· Zadnji generacije grafičkih kartica sa 256 MB ili više;

· 1024 MB RAM

· DirectX: 9. 0C.

Također je potrebno imati pristup internetu.

Za početak igre, morate biti izvedena p egistratsiya igra rappelz . Da biste to učinili, slijedite ove korake:

· Zapravo Registracija rappelz profila. Ovdje morate upisati svoju e-mail adresu (koja će biti username u igri), lozinke, pročitajte i prihvatite uvjete korištenja u igri,

· Zatim trebate preuzeti igru ​​klijent, to se može učiniti izravno na mjestu. Za igraju rappelz, zahtijeva otprilike 2. 1 GB slobodnog prostora na disku. Nakon rappelz igre online preuzimanje, trebate samo pokrenite datoteku podešavanje . Exe u mapu gdje igra je skinuti. U ovom rappelz Online prijava završava i možemo nastaviti s igrom.

I gras rappelz ima visoku razinu grafike. Krajolici i likovi izvučeni u detalje, u najsitnijeg detalja u tolikoj mjeri da su neki predmeti mogu gledati satima i samo želim da se dodiruju. Valja napomenuti soundtrack u igri. Stalno svira glazba stvara pravu atmosferu, više uranjajući igrača u čarobni svijet.

Rappelz online igre u kojoj postoje tri jedinstvena utrke

· Djevica;

· Asura;

· Guy.

Guy - to prvorođene stanovnika vilinski svijet. Oni imaju duboko znanje o magiji, možete ga koristiti učinkovito. Oni također znaju kako živjeti u skladu s prirodom i kako koristiti svoje darove, bez nanošenja štete na nju neko vrijeme. Formiranje ove utrke kao civilizacije je bio dug i težak. Ne bez pomoći Deva i Asura Gaya nisu postali gospodari svoje zemlje.

Asura - djeca Božja uništenja. Oni savršeno dobro znaju Umijeće ratovanja - njihovi čarobnjaka nemaju milosti prema neprijateljima i njihovim napadima uvijek naći svoju metu. Unatoč svojim korijenima, oni su stvoreni da bi se naučiti ljude da brane svoju zemlju i biti u mogućnosti boriti se za njih.

Djevica - to je Guardian of Light, djeca Božja Kreacije. Značajka ove utrke je da su oni majstori ozdravljenja magiju. No, to ne znači da se ne mogu boriti! Djevica su poslani na ovaj svijet kako bi naučiti ljude na ljubav i brigu za sva živa bića, kako bi ih zaštitio. Od tih ljudi naučili kako koristiti magiju za ljekovite svrhe i ići u boj samo kao odgovor na agresiju.

U rappelz igrati može biti na velikom broju lokacija. Možete igrati u močvare, pustinje, planine, brda, ravnice, špilje, rudnici i mnogim drugim mjestima. Igra također obilje različitih objekata - možete pronaći sve vrste ruševina, operativnih zgrada, dvoraca. Dakle, dosta otvorenih prostora za borbe i svatko može odabrati više zanimljiv teren. Igranje, morate uvijek biti spremni za bitku, jer svijet je prepun raznih čudovišta, životinja i drugih čarobnih stvorenja.

Posebnost igre je da možete napraviti pomagač u obliku životinje. Svatko može pronaći ljubimac za svakoga. Možete uzeti, na primjer, je bio ili životinja, kao što su:

· N Anter y [_19_ ]

· Ptice y

· ORK i

· Yeti

· Kostur i

· Red ti elf [_21_ ] i

· Vw njegov elf [_21_ ] i

· Sirene y

· Wolf i

· Predator i

· Daždevnjaci y

· Kći oluja

· Angel i

· Centaur i

· Cerberus i

· Genie i

· Bijela ti Dragon [_21_ ] i

Samo neke se lakše, neki teže, ali svi oni imaju svoje karakteristike i može biti od neprocjenjive vrijednosti u opasnom svijetu.

I grata u online igri rappelz može biti 5 službene servere. Koji odabrati - to je do korisnika.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more