Oznake

Raska

Alternativna imena: Rashka

Raska online - besplatna browser igra strateški žanr, koji pokazuje pravo stanje stvari u financijske razmjene u Rusiji i svijetu. Jedinstveni projekt razvijen od strane Finam, jedinstvena je među internet trenutnim igrama. Raska online igra će vas naučiti kako preživjeti u okrutnom svijetu u kojem uspjeh poluge su snaga, moć i novac. Registracija će vam dati ulaznica Raška u pravi školi života. Stečene vještine u igri, čak možete primijeniti u stvarnosti. Za početak igranja Raška, morate biti sigurni da je vaš sustav zadovoljava sljedeće uvjete:

1) sustav Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memorija 128 MB

4) kompatibilan s DirectX grafički adapter

5) internetska veza

Registracija Raška u igri je kako slijedi:

- Predstavljen nadimak

- Vaša e-mail adresa

- Osmišljenog lozinkom

Nakon toga kliknite na gumb Registracija, onda trebate preuzeti igru ​​klijenta.

Nakon Raska online provjere je prošao, a ti si bio u igri, bacite pogled, check out suptilnosti rad na burzi i dalje - da brani svoju poziciju!

Ne samo da ćete gledati, ali i postati stranka u takvim događajima što su formacije, usponu i propasti utjecajnih tvrtki, političke događaje globalne financijske krize. Mora naučiti upravljati novcem učinkovito i mudrost znati stock trading. Imajte na umu da je ponekad čak i naizgled manjih transakcija može ovisiti mnogo. Igrajte Raška, jedan mora raditi slijediti cilj. Sreća prati hrabre će i tvrdokornih igrača.

Ključni koncepti Raska

- Snaga

- Force

- Novac

Snaga - korist od pametnog, jakog duha, koji je uspio osvojiti vlast naroda. Dobro osmišljene akcije uvjeravanje mogla osvojiti još mnogo. I kako je slatko ponekad zaslužio osjećaj moći!

Snaga može razbiti i osvojiti oni koji će biti slabiji od tebe. Strah prisiljeni klanjati pred vama. Da, to može pomoći da se otvorio put za prestižni mjesto na suncu.

Pa, ono mjesto zauzimaju isti novac u našim životima? Raska online igra će pružiti priliku da shvate da se novcem ne može samo kupiti autobusne karte ili druge čak i najskuplji bitne robu. Novac može utjecati na različite aspekte našeg života već muči. Pristojnu svotu ponekad naglo promijeniti tijek događaja. Izricanje kapital koji možete staviti zajedno Raschke, doslovno može učiniti čuda! Čak i ovlasti padaju ničice pred snagom novca!

No, iako je glavni zadatak u igri - ti aduti u gospodarskim pitanjima, igrati online Raška, što će, i radi druge važne stvari. Online igre Raska uključuje borbene i socijalnu komponentu. Dakle, morate slijediti politička zbivanja. Pokažite svoje strateško razmišljanje, razvija plan kako ćete postići takav učinak koji može napraviti svoje poteze u političkom i gospodarskom pogledu na svijet.

Za stavljanje na više težine, organiziranje kartela. Suradnja s drugim igračima samo da će imati koristi! Mnogi od likova s ​​kojima ćete se susresti dobro su poznate ličnosti u stvarnom životu, iako je malo mutirao. Mislim da nisu previše iznenađeni, kao što je već znate da igra duplicira stvarnost.

Uzbudljiva PvP sustav pruža priliku da se bori sa zombijima, organizirati napad na tvornicu, Rob Korowai ili trgovine. Imate priliku osvojiti zgrade, pa čak i cijeli teritorij.

Igrajte igru ​​online Raska će biti lakše ako na početku rječniku će naučiti novak trgovac, koji prikuplja važne ekonomske pojmove koji se koriste u igri. Zatim pokušajte da pumpa malo da se početni pecivo, a zatim samouvjereno osvojiti Raška. U igri od 60 razina. Obratite pažnju na to kako gospodarske i političke strane. Za preuzimanje gospodarsku razinu kupnje i prodaje dionica. A za izravnavanje političke razine moraju sudjelovati u glasovanju u anketama i vijesti, komentirati, postavljati poruke na forumima i chat.

Skraste svoje slobodno vrijeme s zabavan gameplay. Uživajte sjaj u igri sučelja i originalnih ideja. Pregled Vjerujem da će se stvari nužno sreće i da će osmijeh!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more