Oznake

Raziel: Dungeon Arena

Alternativna imena: Raziel

Raziel: Dungeon Arena - Uvijek popularan klasik žanra

Raziel mobilna igra objavljena 2021. Kritičari su ga ocijenili vrlo ohrabrujućim projektom. Pokušajmo shvatiti zašto. Uostalom, žanr igranja uloga odavno je poznat i ovdje je gotovo nemoguće smisliti nešto novo. Djelomično ćete biti u pravu, ali tko je otkazao kvalitetnu RPG igru s detaljnim teksturama, zanimljivom legendom i raznim građenjima likova. Raziel: Dungeon Arena je upravo takav slučaj. Imajte na umu da ovdje nema automatskog kretanja. Sve je kao u dobra stara vremena – upravljamo joystickom.

Glavna kampanja i smrtonosni šefovi

Ne ulazeći u detalje, legenda nije nova. Svijet je u opasnosti, đavolski potomci pokušavaju ga probiti i uništiti. Vi kao glavni lik im morate odoljeti. Osim hordi čudovišta, morate uništiti bočne šefove na putu do glavnog glavnog Zla. Ukupno igra ima 10 poglavlja i svako od njih se sastoji od 7-8 dijelova koje trebate proći. Svaki od dijelova je poput mini tamnice - male karte s čudovištima (običnim, rijetkim i legendarnim) na čijem se kraju nalazi mini-bos s nagradom. U završnim dijelovima upoznat ćete glavne šefove i "ukusne" artefakte.

Početne faze igre mogu se činiti jednostavnima, ali to je učinjeno za brzi uvod u igru, a zabava počinje nešto kasnije. Imat ćete vjernog pratitelja, koji se može nadograditi i dat će vam bonus parametre. Bit će novih vještina koje se mogu koristiti za pojedinačne ili velike mete. Otvorit će se stol sa širokim izborom talenata, a o njima će ovisiti vaš daljnji razvoj.

Raziel: Stablo talenata. Kako odabrati?

Talenti su ono što razlikuje našu igru uloga od ostalih. Upravo talenti dodaju hardcore i dinamiku bitkama. Oni također utječu na vaš stil borbe. Do razine 30 možete besplatno resetirati primljene bodove talenta kako biste odabrali smjer razvoja vašeg lika. Svaki od heroja ima nekoliko grana razvoja, svi su jedinstveni. Probajte svaki i odaberite za sebe. Na primjer, igrate kao strijelac, imate izbor od:

  • Assassin Ranger - odaberite želite li nanijeti veliku štetu u fantomskom obliku; jamči visoku razinu izbjegavanja; Dobro se slaže s Toxic setom opreme.
  • Phantom Ranger - nanosi veliku štetu uz pomoć čestih napada; ima sposobnost prizivanja fantoma; kombinirati sa setom Soul.
  • Dead Ranger - ispaljuje dodatne strijele normalnom brzinom napada, vraća život; Kombinira se sa setom Lost Shadow.

Pažljivo pročitajte opis i bit će vam lakše razumjeti. Možete odabrati automatsku dodjelu bodova talenta i igra će odabrati ono što trebate. A ako ste dobro raspoloženi, onda eksperimentirajte i možda ćete uspjeti stvoriti npr. novog power rangera. Sve ovisi o vašoj mašti i želji.

Kako besplatno preuzeti Raziel: Dungeon Arena? Igra je shareware - to znači da ne morate platiti prilikom preuzimanja. Ali sama igra ima plaćeni sadržaj. Na primjer, možete kupiti jedinstven izgled za svog heroja ili valutu u igri za brzo izjednačavanje ili dobiti premiju za dnevne nagrade.

Zadnji savjet

Nakon što uništite šefa na razini, nemojte žuriti pritisnuti gumb "Napusti tamnicu". Istražite, škrinje se mogu sakriti na karti:

  • bronca
  • srebro
  • zlato

Kao što ste mogli pretpostaviti, svaki od njih sadrži blago. Što je veća rijetkost, to je nagrada vrijednija. Stoga, nemojte biti lijeni i prođite kroz sve kutove. Tko traži uvijek će naći. Nagrade u najboljim škrinjama će vas razveseliti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more