Oznake

Spreman ili ne

Alternativna imena:

Ready or Not taktička pucačina iz prvog lica. Igra je dostupna na računalu. Grafika je nevjerojatno realistična i detaljna. Glasove likovima posuđuju pravi glumci, oružje zvuči uvjerljivo. Glazbeni zapis pomaže stvoriti tmurnu atmosferu u igri.

U ovoj igrici naučit ćete više o radu policijskih specijalnih snaga, sudjelovati u talačkim operacijama i riješiti mnoge druge probleme. Policajci imaju vrlo opasan i težak posao, ali zna biti i zanimljiv.

Ne biste trebali preuzimati tako važne zadatke prije nego što završite kratku misiju podučavanja. Trebat će vam sva vaša vještina kako biste osigurali uspjeh svojih misija.

Da biste prošli sve testove morat ćete probati:

  • Proučite kartu područja gdje će se operacija odvijati i izradite akcijski plan
  • Odlučite koja će oprema biti najkorisnija tijekom ove misije
  • Uključite stručnjake kako biste povećali šanse za uspjeh, to mogu biti vodiči pasa, snajperisti, saperi i ljudi drugih zanimanja
  • Dovršite misije sami ili s prijateljima u co-op načinu rada

Ovaj popis sadrži glavne aktivnosti koje vas očekuju dok igrate Ready or Not na računalu.

Igra ima nekoliko modova, bolje je započeti s kampanjom, a nakon što je završite i steknete iskustvo, okušajte se u mečevima za više igrača protiv pravih protivnika.

Kampanju možete igrati sami ili zajedno s drugim igračima.

Ključ uspjeha u igri je ravnoteža između brzine, opreza i pripreme.

Morate djelovati brzo, ali u isto vrijeme nemojte žuriti naprijed prenagljeno, jer postoji rizik da pogriješite i platite životom nekoga iz tima ili da sami umrete.

Oprema je također važna. Postoji više od 60 predmeta koji se mogu opremiti, što vam omogućuje da se nosite sa svakom situacijom, ali neke od najkorisnijih predmeta morat ćete otključati, oni u početku nisu dostupni.

Moguće je modificirati oružje kako bi se pripremilo za nadolazeću misiju. Koristite prigušivače, razne opcije optike i još mnogo toga.

Kad završite kampanju, imat ćete priliku odabrati razinu težine. Prve misije su prilično jednostavne i pomoći će vam da sve shvatite. Kako napredujete, svaki će novi zadatak biti teži od prethodnog, tako da će interes za Ready or Not g2a ostati tijekom cijele igre.

AI je dobar u kontroli članova vašeg tima i protivnika, stoga ne očekujte lake pobjede. Najteža stvar koju ćete morati učiniti je igrati online protiv ljudskih protivnika; ponekad među njima ima vrlo opasnih neprijatelja.

Možete igrati Ready or Not i offline u lokalnoj kampanji, i online u co-op modu ili se boriti u online mečevima. Instalacijske datoteke Ready or Not moraju se preuzeti.

Ready or Not može se kupiti putem poveznice na ovoj stranici ili posjetom web stranici kreatora igre. Provjerite odmah Ready or Not Steam ključ je na sniženju, ne propustite sniženje.

Počnite igrati odmah kako biste spasili ljude od zločina koji hara gradskim ulicama!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more