Oznake

Realm of the Mad Boga

Alternativna imena: Realm of the Mad Boga

Ako vam se sviđa igre u žanru "fantazija", ovaj projekt je za vas. Igra Realm of the Mad Bogom - ono što je potrebno da se opustite u slobodno vrijeme i potrošiti ga zabavno i zanimljivo. To je multiplayer online igra koja ne zahtijeva da instalirate bilo koji dodatni softver ili klijentima. Tako da možete igrati izravno iz vašeg omiljenog preglednika. Glavni Posebnost igre - strip žanr u kojem se izvršava. Do danas, igra ima vojsku navijača, koji se uzimati svakodnevno s novim i novim sudionicima.

Kao što možete vidjeti iz naslova, Realm of the Mad Boga online - igra koja se odvija u kraljevstvu, koji je vladao od ludog boga. To, naravno, utječe na sve ostale stanovnike kraljevstva. U igri možete očekivati ​​veliki broj razina, od kojih je svaki od vas će morati pričekati zastrašujuće čudovište. Budući da je ovo multiplayer igra, tradicije možete se pridružiti s drugim igračima i pokušati osvojiti kolektivnim naporima svih neprijateljskih snaga. Projekt Sučelje uklapa njezino raspoloženje - pozitivno, dobroćudni, komična.

Budući da se radi o online igri, treba napomenuti da je za početak igranja u carstvo Mad registracije Boga je potrebno. U ovom trenutku u projektu nema prilagodba za ruskim igračima, ali o tome da li je prevedena na ruski u bliskoj budućnosti, što ne obvezuju reći. Međutim, ta činjenica ne treba vas zbuniti. Kao iskusan igrač, od vas će biti u mogućnosti nositi se sa svime na svoje, pa čak i bez rječniku - intuitivno. Prije godinu dana, igra je vezan za Steam.

Za početak procesa registracije, morate proći odgovarajuću vezu «Registracija», koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona igre.

Vidjet ćete obrazac za registraciju popunjavanjem možete početi u carstvu Mad Boga igru. Pažljivo pročitati sve savjet sustav, tako da će biti lakše da ispunite polja obrasca. Vi ćete morati unijeti svoju lozinku za prijavu, te osigurati administriranje sustava vašu e-mail adresu.

Glavni cilj igre, kao što je spomenuto, - ubiti čudovišta. Da biste to učinili, svaki igrač će se dati oružje. Većina kontrole implicira kolektivnu igru. Za svaki uspjeh za sve uspješno završenih misija i zadaća sudionika projekta igrači dobivaju bodove iskustva potrebne za ulazak novu razinu. Tada igrati igru ​​carstvo Mad Bogu što je još zanimljivije zbog bolje sposobnosti karaktera i pojava novih čudovišta. Kolektivno zaraditi bodove puno brže i lakše.

Do danas, igra je dostupna za svih 14 glavnih skupina likova:

Lopovi.

Strijelaca.

Svećenika.

Wizards.

Knights.

Ubojica.

Paladini.

Mistici.

Necromancers.

Warriors.

Hunter.

Tryukachi.

Warlocks.

Ninja.

Svi ovi likovi mogu igrati Realm of the Mad Boga je besplatno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more