Oznake

Red Dead Redemption 2

Alternativna imena: RDR2

Red Dead Redemption 2 (RDR2): život divljeg zapada.

Nisam uspio izaći na kraj sa prašinom nakon avantura u Red Dead Redemption, kada je Red Dead Redemption 2 došao na petama. No, iako je developer u lice tvrtke Rockstar Studios vrijedno pohranjuje informacije koje se odnose na zemljište i druge igre subtleties, igrači i novinari ponekad uspijevaju ga okupiti u komade. Zahvaljujući istraživanju, postalo je poznato da je zapadnjačka osoba iz autsajdera uvod, ili kako kažu Red Red Redemption. Takav zaključak je napravljen kada su autori spomenuli da rade na mehanici pokreta Ivana Marstona, koji je, kao što znamo, odmarao svijetu.

Echo min

Ako se sjećaš, John je napustio svoju daljnju karijeru kao razbojnik i prešao na stranu zakona. Umjesto toga, bio je prisiljen to učiniti okolnostima. Što god rekli, ali obitelj je moćno oruđe pritiska ako ga vješta ruka preuzme u posjed. Da bi se vratio normalnom životu, njegova supruga i sin, junak mora pomoći javnim službama da uhvate svoje bivše suučesnike. Da bi uhvatio Billa Williamsona, Javiera Esquellu i "Nizozemca", Marston juri preko Zapada i prelazi granicu s Meksikom, a čak dolazi pod zapovjedništvo Abrahama Reyesa, pomažući pobunjenicima.

Ali čak i kad su bivši prijatelji u rukama agenta biroa, u kojem je heroj bio na popisu, nije dobio obećanu slobodu. Još uvijek postoji "Golandets" najopasniji od svih. Jednom ga je Ivan odvezao u planine, ali je samo skočio dolje, počinio samoubojstvo i istodobno dao slobodi progonitelja. Vraćajući se obitelji, Marston nije uživao u idili. Jednom je farmu napala vojska agenta biroa, a junak se opet morao boriti. Njegova supruga i sin čudesno su uspjeli pobjeći i sakriti se od pljačkaša, ali Ivan umire, jer je bilo previše napadača.

Ovi događaji odvijali su se 1911. godine, a sljedeći okvir prenio je igrača 1914. godine, kada je Johnov sin, Jack, na grobu roditelja obećao da će osvetiti njihovu smrt. Tako postoji novi lik, koji slijedi korake Edgara Rossa kako bi ga pretekao u Meksiku i ubio u dvoboju. Sada je također zabranjen, i bilo bi ispravno pretpostaviti da će se Red Dead Redemption 2 sada igrati u njegovo ime, ali ne. Ako se John Marston ponovno pojavi u okviru, to znači da ova igračka priča priču u kojoj junak nije samo živ i zdrav, već još nije imao vremena promijeniti svoje prioritete. Dakle, ako preuzmete Red Dead Redemption 2, morat ćete s njim sudjelovati u njegovim gangsterskim avanturama, sve dok trag povijesti ne dovede do sudbonosnog trenutka.

Na što se još zna

Igrači će moći birati modove:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Multiplayer

A također platforme:

  • PlayStation 4
  • Xbox One

Tko bi očekivao vidjeti na ovom popisu, računala će biti razočarana. Čak iu prethodnoj igri ova značajka nije implementirana. Iako igrači stalno traže priliku za igranje na računalu u Red Dead Redemption 2, programeri iskreno kažu da imaju malo interesa za ono što drugi žele od njih.

Nema sumnje da će u Red Dead Redemption 2 (RDR2) korisnici imati bogat izbor oružja, koje nije niže od bivšeg arsenala, podijeljeno u skupine. Tu će biti laso, noževi, revolveri, puške raznih vrsta, sačmarice, baklje. Nema nikakvih potjera, pucnjave, dvoboja i misija za zajedničko ili pojedinačno izvršenje bilo gdje. Kada otvorite golemi otvoreni svijet, on će istražiti. Upoznat ćete nova i poznata lica, dobiti trofeje, dovršiti uzbudljive zadatke. Na Divljem zapadu je još uvijek opasno, stoga pazite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more