Oznake

Preostale Knights

Alternativna imena: Preostale Knights

Game Preostale Knights - je uzbudljiva igra u anime stilu, koji je nastao u žanru MMO.

Preostale Knights je besplatna igra u kojoj događaji razvijena za mjerenje Skalari. Čovječanstvo je bio zaključan u ovoj dimenziji, ali možda postoji šansa da otvara portal, a ljudi će biti slobodni.

U Preostale Knights registraciju je potrebno za svakog igrača koji želi igrati Preostale Knights. Da biste se prijavili u ovoj igri, trebate kako bi bili sigurni da se sljedeće:

1. Pronađite željenu igru ​​na internetu, već službeni game stranice Preostale Knights.

2. Klikom na zelenoj čarobni loptu koja kaže »Igrajte».

3. Zatim ćete morati dosljedno slijediti tri koraka.

4. Preuzmite igre klijenta. To ti se pojavi odmah nakon što pritisnete »Igrajte».

5. Tada instalirati igru ​​klijenta.

6. I nakon toga bit će vam dati priliku ispuniti obrazac za registraciju.

Igrajte Ostatka vitezovi može svaki igrač koji je prošao sve tri faze registracije i tko mu je računalo ima kapacitet od mulja kao što je gore:

Intel Pentium 4 2. 0 GHz - Procesor

1 GB - RAM.

Gefore 5600 128 MB (ili 128 MB Radeon 9500, Intel GMA 950) - Grafika.

Windows XP - OS.

2 GB - Tvrdi disk (HDD).

DirektX 9. 0C - DirekttX.

U Ostatka vitezova igrati imate priliku ove klase:

1. Napadači - ova klasa specijalizirati u velikom brzinom udara i visokim kritičnim štrajkova, što je brže nego skoro bilo neprijatelja. Napadači imaju nisku obranu.

2. Dual Gunner može ići za lakši požara napada da se ispred vaših neprijatelja. Uz visoku brzinu napada i velika mogućnost kritičkog štrajk, Dual Gunner su nepobjedivi snage da se poštuju svi.

3. Teški bacača su stvoreni da se uništi. Sa svojim velikim nizom oružja i napada na velike udaljenosti, oni mogu ozbiljno ozlijediti veliku udaljenost od njihovih protivnika.

4. Uljezi su kao tenk na bojnom polju, osveta pustoš sa svojim pristojan napada snaga. Oni imaju vrlo visoku razinu zaštite. Njihov cilj - opstati.

5. Elementalists - bilo da je klasa u grupi s nekim ili sami, oni imaju čarobnu napada visoka razina različite elemente. Unatoč nedostatku obrambene snage, da bi se za njega s čarobnu gužva vještina i efekata status.

6. Svećenici - je ozdravljenja klasa igra Preostale Knights, potječu od Magic Circle. Oni žele pomoći i podržati saveznike putem ozdravljenja i regeneracije poginulih u borbi. Svećenik ima veći HP u odnosu na njihove kolege.

Ali Preostale Knights Online Možete se put jedne od ovih skupina samo do desete razine. I prije toga, od vas će biti otvorena tri glavne skupine igara.

Preostale Knights besplatno dati vam neke opcije, ali za neke dijelove igre možda ćete morati platiti.

U Ostatka vitezova posreći do vrha u igri i preuzeti vodeću poziciju. Vi ste sigurno do cilja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more