Oznake

Republika gusara

Alternativna imena:

Republic of Pirates je strateška igra u stvarnom vremenu čiji su glavni likovi pirati. Igra je dostupna na računalu. Grafika je jako lijepa, svijet u koji vas igra vodi izgleda realistično. Glasovna gluma je dobra, glazba odgovara općoj atmosferi igre i vjerojatno će vam se svidjeti. Zahtjevi za performansama bit će visoki, pogotovo ako želite igrati s maksimalnom kvalitetom slike.

Uronite u atmosferu vrhunca piratstva. Radnje u kojima ćete sudjelovati odvijaju se u golemim vodenim prostranstvima u blizini karipskih otoka.

Tvoj lik nije samo koljač koji plovi morima. Imat ćete otočnu bazu sa populacijom o kojoj se treba brinuti.

Prije nego što preuzmete važnu misiju koja vam je povjerena, morat ćete proći kroz nekoliko lakih misija obuke kako biste se brzo navikli na igru.

Nakon što ste svladali kontrole u potrebnoj mjeri, čeka vas mnogo toga:

  • Izgradite sve potrebne zgrade na otoku za postavljanje baznog kampa
  • Naučite nove tehnologije
  • Nadogradite zgrade, to će povećati njihove karakteristike i učinkovitost proizvodnje
  • Izgradite jaku flotu koja će moći osigurati sigurnost vašeg otoka i omogućiti vam da kontrolirate vode oko njega
  • Vodite bitke u elementu vode i na kopnu
  • Poboljšajte oružje i zaštitu svojih brodova, tako da možete poraziti čak i brojčano nadjačane neprijatelje
  • Iskrcajte se na nepoznate obale kako biste pronašli skrivena blaga

Ovaj popis opisuje glavne aktivnosti koje vas očekuju u igri Republic of Pirates na računalu.

Na početku igre nećete imati previše resursa i samo jedan ne najbolji brod. Moramo brzo uspostaviti život na otoku i krenuti u potragu za zalihama. Pokušajte se ne udaljavati previše od baze dok ne budete sigurni u svoje sposobnosti. Ne zaboravite povremeno spremiti igru, tako da se uvijek možete vratiti ako nešto pođe po zlu.

Naselje treba zaštitu tijekom vaše odsutnosti. Izgradnja obrambenih građevina zahtijevat će mnogo sredstava.

Morat ćete odlučiti na što ćete potrošiti valutu koju zaradite u igri.

Osim poboljšanja koja utječu na performanse, moći ćete promijeniti izgled svojih brodova.

Možete igrati Republic of Pirates dugo vremena; trebat će vam mnogo sati da dovršite sve misije iz priče. Neće vam biti dosadno, sudjelujte u opasnim, ali uzbudljivim avanturama. Misije će postajati teže kako se vaše vještine budu poboljšavale, a snaga vaše flote povećavala.

Moguće je igrati i ispunjavanjem misija kampanje priča i u besplatnom načinu, sve ovisi o vašim preferencijama. Osim toga, možete promijeniti težinu prema svojim željama.

Republic of Pirates besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru je moguće kupiti na Steam portalu ili klikom na link na ovoj stranici. Rasprodaje su prilično česte, pa možda sada imate priliku dopuniti svoju knjižnicu igračaka uz dobar popust.

Počnite igrati sada i krenite u avanture pod gusarskom zastavom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more