Oznake

Rezident Evil 7: Biohazard

Alternativna imena: Resident Evil 7

Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7) nije za osobe slabog srca.

Resident Evil 7: Kupi Biohazard - najnakako očekivani događaj 2017. godine među obožavateljima škakljivih živaca i ulaskom u virtualni horor film. Projekt igre, kao i prethodnih šest dijelova, dio je velike medijske franšize, uključujući popularne Resident Evil cjelovite filmove, knjige i stripove, kao i niz kolekcionarskih akcijskih figura s likovima radnje.

Svi dijelovi igre, a prvi se pojavio 1996. godine, bili su vrlo popularni među igračima i imali su značajan utjecaj na razvoj horora preživljavanja, u približnom prijevodu zvuči kao preživljavanje noćne more. Kao što ime implicira, glavna uloga je da heroj mora prevladati sve poteškoće i nositi se sa zadacima postavljenim bez preživljavanja, a autori pokušavaju učiniti njegov put ispunjen strahom, čudovištima i kušnjama koje hladi krv.

Igrajte igru ​​Resident Evil 7, za razliku od prethodno objavljenih igara, morat će biti prva osoba, zahvaljujući tome, korisnici će moći realnije osjetiti sve što se događa na monitoru, dodati će uzbuđenje što možete spojiti PlayStation kacigu. Žanr akcijskih filmova stvar je prošlosti, ova verzija obećava da će se više usredotočiti na opstanak u ekstremnim uvjetima, uz malu količinu resursa i veliki broj neprijatelja. Sama je radnja prilično okrutna i ispunjena stravama užasa. Prije nego što uđete u svijet straha i opasnosti, morate preuzeti Resident Evil 7, ova igra je klijent, tako da ne možete bez preuzimanja programa. Zahtjevi sustava za osobna računala još nisu poznati, autori su do sada najavili da će se igra odvijati pod Microsoft Windowsom, iako postoje verzije za PlayStation 4, PlayStation VR i Xbox One.

Resident Evil 7 crtica (Resident Evil 7).

Igrajte Resident Evil 7, nastavljajući priču iz prethodnog odjeljka. Sva događanja odvijaju se 2017. godine, u državi Louisiana, u kojoj nema grada u stvarnosti, zove se Delvi. Protagonist Ethan prima vijesti od Mie, njegove supruge koja je nestala prije tri godine, i već ju je počeo smatrati mrtvom. Primljeno pismo tjera junaka da ode u drugu državu, gdje će se susresti ne samo sa svojom voljenom, nego i sa strašnom obitelji Bakersa. Sastoji se od:

  • Nastanak glave obitelji;
  • Supruga Margarite Jack;
  • Lukasov sin u paru Bakersa; Žene s invaliditetom vezane za stolicu, ne zovem je.

B Resident Evil 7: Biohazard će morati igrati u ulozi Ethana. Ovaj lik je suočen s nevjerojatnim događajima, pismo ga vodi u napuštenu kuću, ovako bi Mia trebala biti. Kuća je zlokobna, prije susreta sa svojom ženom, Ethanom, morate riješiti mnoge zagonetke i pronaći sve potrebne stvari koje govore o Mijinom nestanku. Kako bi pomogla junaku da primi pozive od određene Zoe, ona mu kaže da nakon što lik uđe u ovu kuću, može izaći samo kroz tavan.

. S vremenom će igračima postati jasno da su u ovoj palači postojali i majstori, agresivni su i nisu mentalno uravnoteženi. Ethan ih mora pokušati ubiti kako bi ostao živ, ali ispada da su zaraženi nečim, što ih čini besmrtnim. Akcija se odvija ne samo u napuštenom dvorcu, već i na uništenom brodu. I onda upadaju u stare rudnike soli i naravno u laboratorij. Programeri obećavaju igračima neočekivani završetak.

U Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7), postoji malo oružja i streljiva, tako da će korisnici uvijek morati odlučiti što učiniti, baciti preostali uložak ili se sakriti i čekati opasnost, a možda samo zaobići neprijatelja odostraga i isključiti se na neko vrijeme jer su protivnici besmrtni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more