Oznake

Resident Evil 2

Alternativna imena: Resident Evil 2

Većina igara je napravio film temu, uživati ​​ludi popularan među igračima. Ono što možemo reći o legendarnoj Resident Evil. Svi filmovi u ovoj seriji i obožavala očekuje. Igra Resident Evil 2 - zasebna potvrde za to. Danas, prema statistikama, ova igra je najuspješniji komercijalni projekt. To je drugi dio gamere ukusu. Prema najnovijim svijetu raspršene više od 5 milijuna primjeraka. I ovi podaci Palestina u usporedbi s koliko predivno prihvatio i aktivno postavljati mišljenja igrača, samo upoznati s projektom.

Čak i mnogi od najozbiljnijih gaming kritičari prepoznali da igra Resident Evil 2 može se smatrati najuspješniji dio. Projekt ne samo uspješno prošao sve najbolje elemente provedenih u prvom dijelu, ali i dodao mnogo novih. Prvo, vaše oči će žuriti kvalitativno promijenjen raspored. Također, programeri su odlučili dodati na Resident Evil 2 nove vrste oružja. Drugi iznenađenje za ljubitelje projekta - poboljšanje gameplay. Prije igračima mogao održati samo pod dva osnovna scenarija, no sada je njihov broj je porastao na četiri.

U Resident Evil 2 sada će moći igrati u poznatom gradu zvanom rakun. U ovom dijelu igrači će biti u mogućnosti posjetiti zaraženi grad i posjetiti policijsku postaju gledati u kanalizacijskim ljudi i vidjeti mnoge druge lokacije.

Nas ovoj priči govori o dvoje glavnih likova koji su, iz osobnih razloga dolaze u grad. Suočeni s opasnošću, oni odluče učiniti sve što je moguće da bi na kraju izaći iz ovog opasnog mjesta živ i neozlijeđen.

Za početak igre morat ćete preuzeti Resident Evil 2 ili kupiti CD-a. Taj dio igre je predstavljen na dva diska, tako da projekt obećava da će biti vrlo opsežna i zanimljiva.

Posebnu pozornost treba obratiti na zvuk. Ipak se igra u pratnji atmosferskih, strah raspirivanja melodija koje je najbolje uklopiti u cjelokupnu situaciju. Unatoč činjenici da je projekt otišao za dugo vremena, zvučni zapis na njemu do danas se mogu naći u igrača mnogih igrača. Neke pjesme su odigrali čak Japanski simfonijski orkestar.

Jednom možete skinuti Resident Evil 2, vi sami pokušati istražiti novi teritorij. Igra je dostupna za sve vrste konzola i na bilo kojem operacijskom sustavu. A vi ćete biti zadovoljni činjenicom da je svaki lik u igri ima svoju priču. Ova nijansa, čak je bio prijavljen u tisku odvojeno.

Da se sami uvjerite u svim čarima ovog projekta, morat ćete gledati u Resident Evil 2 video trailer. Taj video će vam pomoći dobili najviše potpun i točan dojam u igri i reći sve glavne inovacije i prednosti. Požurite vidjeti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more